Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kirjelda ennast kui jalgpallurit!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Kirjelda ennast kui jalgpallurit!\'

Et kunagi sai kehalises midagi tehtud, 100 meetrit, 5 ringi ümber koolimaja. Sellest on möödas juba mõni aasta. (Millal ma viimati jooksin? kurat, ükskord oleks trammist peaaegu maha jäänd. siis jooksin.)

A mingi seitsme aasta pärast mängiks Eesti eest ühe mängu, löön seal ühe värava, ning saadan siis koondise kuradile koos kogu jalgpalliga.

Kommentaar

Koolis saab paar korda nädalas mängitud, vahel sõpradega ka saab mängitud. Trennis kuskil ei käi. Plussid: Võibolla kiirust on mõningal määral. Räägitakse, et ma olen hea kaitses, ise seda ei usu. Miinused: Tehnika, löök on metsapoole, peaga mäng on 0. Seega proffesionaalse jalgpallurina minust asja ei saa ning Eesti koondisekutset ma elusees ei saa (kes teab, äkki järgmises elus ), kuid pühapäevajalgpallurina saab hakkama.
      Ahjaa, unistustes olen segu Zidanest ja Ronaldost. :P

Kommentaar

zidane kiilanev peanupp ja ronaldu hambumus..

Kommentaar

Originally posted by eston#21
          zidane kiilanev peanupp ja ronaldu hambumus..
          Tubli!

Kommentaar

1. Trenni pole kahjuks viimased kuus kuud teha saanud. Alatihti tekkivad vigastused segavad. Kuid enne vigatusteperioodi stbiilselt 5 korda nädalas.

2. Eesti tasemel arvan et saan hakkama igas liigas.

3.+ tehnika, kiirus, vastupidavus, kogemused, mängu lugemine, löök jne
            - mul on yks jalg

4. käinud, näinud..........

Kommentaar

Originally posted by terav äär

1. Trenni pole kahjuks viimased kuus kuud teha saanud. Alatihti tekkivad vigastused segavad. Kuid enne vigatusteperioodi stbiilselt 5 korda nädalas.

2. Eesti tasemel arvan et saan hakkama igas liigas.

3.+ tehnika, kiirus, vastupidavus, kogemused, mängu lugemine, löök jne
              - mul on yks jalg

4. käinud, näinud..........
              Äkki avaldad oma nime?
              \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Oliver Nääs, kui ma ei eksi on eeltoodud postitaja nimi.

Kommentaar

1. Kui tihti ja millist trenni teed?
                  Suvel mängisin kah pea igapäev vutti, aga nüüd sügisel mängin nädalavahetustel vaid, kuna tuleb keskenduda õppetööle.

2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama?
                  Pakun kuskil 3.-4. liigat vast.

3. Mis on su plussid-miinused platsil?
                  + tehnika, mõlemad jalad ja löök.
                  - peamäng ja kiirus.

4. Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises?
                  Eks ta ole jah.
                  Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Sprindi kiirus hea, väravate löömine hea ,vastupidavus kohutav ,söötmine võiks parem olla,väravavaht all pool igasugust arvestust

ehk eesti 4 liigase kõlbaksin.

Kommentaar

1.Pole pikka aega juba üldse trenni teinud.2. 4-ndas-5ndas. 3.+-ideamäng,tehnika,võitluslikkus. -sedarem jalg,vastupidavus,löögitäpsus.4.loomulikult on.
                      Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

1.
                        trenni teen tavaliselt kaks korda nädalas (lihvin tehnilisi oskusi).
                        2.
                        kui viitsiksin end kätte võtta, siis kolmandas saaks hakkama.

Plussid: kaitsetöö, vasak ja parem jalg

Miinused: motivatsioon (kõige suurem miinus minu jaoks), söödutäpsus jätab soovida (aga viimasel ajal on paranema hakanud).

4. eks ikka.
                        # 21 - El Flaco

Kommentaar

1.
                          trenni teen nädalas kolm korda meeskonna juures, pluss üks kord jõusaal ja üks kord individuaalne tehnika.
                          2.
                          teises liigas suudan iga kell mängida... rohkem ei taha midagi \"lubada\"

Plussid: vastupidavus (Cooperi test - 3690 m, km rekord 2.53), head tsenderdused, sean esiplaanile alati meeskondlikud huvid, zong rekord 3001 (rohkem ei viitsinud)

Miinused: mängutunne tuleb sisse alles poole tunni järel, stardikiirendus, vasak jalg.

4. loomulikult

minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Mis on cooperi test ja zong?
                            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Originally posted by daywalker

Mis on cooperi test ja zong?

Cooper on sihukene, et pead 12 minutit jooksma ja siis kui 12 minti läbi siis arvestatakse palju jooksnud oled, aga zongist ei tea ma midagi.

Kommentaar

zong on zhongleerimine ehk kõksimine ehk palli jalalt jalale hüpitamine .
                                \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Working...
                                X