Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kirjelda ennast kui jalgpallurit!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Kirjelda ennast kui jalgpallurit!\'

spets trenni ei tee, aga kehaLISE tundides ja kodus saab ikka palli taGUDA
    head küljed on vasak jalg ja kiirus, tehnika vajab mõningast lihvimist, vastupidavus samuti. tsenderdused tulevad vahel hästi välja.
    hästi mängin vasakul äärel, soovitavalt kaitses, kuigi kaitsemäng jätab vaheke soovida.
    halvad küljed on õhuvõitlus, kuna olen suht lühike ja platsinägemine.
    arvan et kuskil viiendas liigas suudan ühe poolaja isegi hästi mängida(VÕIBOLLA)
    halb on veel see et kipun mõnikord suht toorelt mängima ja kohtuniku ja vatasmängijatega möliseda.
    tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

see et ärge neid kirjavigu eriti tähele pange
      tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Hmmm. Meeldib meeskonnamäng - söödud jne. Tehnika pole eriti hea, kuna pole kunagi trennis käinud. Mängin \"Loomuliku inteligentsi\" kasutades . :P Suhteliselt vastupidav. Pikkuse poolest on pluss ka teisel korrusel mängides.

Okei siis. Ma ei taha ennast kiita. irw

Kommentaar

käin trennis ja olen väravas väga hea. kõige parem külg on kauglöögid ja lähilöökidele reageerimine. natuke annab soovida enesekindlus õhupallidele minekul. võiksin ka natuke pikem olla.
          samas võin mängida väga rahuldavalt paremat äärepoolikut.
          trennis käin Pärnu Kalevis.

Kommentaar

Treenin iga päev. Kui noorelt varakult trennis oleks käind oleks mõnes välisklubis, aga kahjuks olin lapsepõlves palju haige. Tugevad on mul käed ja magu. Jalad seevastu nõrgad, aga jalgpalluril pole ju jalgu vaja. Peaga töötan hästi iga pühap. hommik. Areng on olnud viimase aastaga silmamärgatav. Hetkel panen playstationi peal paremini kui Kannik ja Mardisalu kokku. Trennis käin Tallinna pubides.

Kommentaar

1. Kui tihti ja millist trenni teed?
              Teen 5 korda nädalas jalgpalli trenni.

2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama?
              1991.a sündinud poiste 3 liigas.

3. Mis on su plussid-miinused platsil?
              Ei liigu pallile vastu. Ei viitsi tagasi kaitsesse tulla. Pistma hakkab kiiresti.

4. Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises?
              Kõige ilusam oleks vasakründaja kohta täita.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

1.Kui tihti ja millist trenni teed?
                2-3 korda nädalas jalkatrenni + kehalise tunnid. Suvel mängin peaaegu iga päev kui trenni ei ole, sõpradega vutti. Ja vahel harva käin jooksmas ka ning teen jõutrenni.

2.Kui hea mängija oled ehk millises eesti liigas arvad, et saaksid normaalselt hakkama?
                Heh, praegu mängin 88.a sündinute 3. liigas... Aga kui ma joosta rohkem jõuaks, siis saaks vb isegi 5. liigas hakkama.

3.Mis on su plussid-miinused platsil?
                Tehnika, kiirus ja peamäng mul omaarust suht head, aga suurimaks miinuseks, nagu enne juba mainisin, pean vastupidavust. Nii et peab rohkem jooksmas hakkama käima.

4.Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises?
                Ei tea, võibolla...

It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

1. 2 korda nädalas on jalkatrenn + 2 kehkat.suvel mängin iga päev koos sõpradega ja iga päev käin jõusaalis
                  2.ei tea, liiga noor veel
                  3.vastupidavus, kiirus, liikumine(vabax jooxmine jne.), jõud
                  ei tea, mille pärast, aga peamäng on ypris halb kuigi ma enda vanue kohta ypris pikk
                  tehnika, pealelöömine ja söötmine on kuskil vahepeal

Kommentaar

Mind kirjeldati FC Reaali kodukal umbes järgnevalt: Raske kondiga mängija,kes õpetab,kuidas lyya 0 nurgaalt,väliskyljega lati alla
                    2002 FC EBS Team
                    2003 FC Nimeta
                    2004 FC Nimeta
                    2005 FC Nimeta
                    2006 Tallinn United FC
                    2007 Tallinn United FC

Kommentaar

1. Kui tihti ja millist trenni teed?
                      Siis kui juhtub:P Peamiselt juhtub see pohmakaga
                      Võimalik et õllelliga 5ndas:P JOODIKUD KA JU INIMESED
                      3. Mis on su plussid-miinused platsil?
                      Plusse nagu polex aga miinus (või oli hoopis pluss??) See et saan kergelt pahasex
                      4.Kas sinu arvates oleks kõige ilusam ja heam elukutse olla eesti koondises?
                      KAs keegi on lollix läinud? Mind sinna ei lasta ka rahaeest
                      Vaikne.....

Kommentaar

1.)Noh trenni teen aint Jalgpalli alast ja vahelduseks (2-3 korda päevas käin soccernetis ka ja mudugi teen endale mängutarkust mängides CMi,Hattricki ja MZi).Suvel saob ikka igapäev ka trenni asemel palli taotud.Trenn mudu toimub Sisehooajal 1 kord nädalas ja välishooajal 3 korda nädalas.

2.)Noh loodaks ikka ,et ikka Meistri liigas ja veel välismaale mis on muidugi väga utoopiline kuid mitte võimatu ,sest mingi anne vist minus on.Nii et tulevik näitab natuke tahax ikka tulevikus vutti taguda mingis liigas.

3.)Plussid võib-olla kiirus,väravavahina võib olla reaktsioon , vastupidavus, juhendamine, võin mõlema jalaga mängida, aga mind eriti kiiruse tõttu väravasse ei lasta,noh siis veel üx pluss on jõulisus kuigi ma kehapoolest ei paista mingi hiiglane ,aga kui tarvis ikka läheb trügib teistest läbi,petmis oskus on ka veel üx pluss. Miinused:Kehv närvisüsteem,ütleme et see nagu plussides ,et vajan ühte väravat ,et korralikult mängima hakkata.Noh eks siin osad asjad veel.

4.)Noh vot see on küll lihtne öelda ikka Jah.

Lisax: Olen eluslöönud üle 30-ne kübara trikki.Löin 9-nda klassi poisile (ise läksin 4.ndasse)kolm väravat ja pärast veel teistele otsa 3 kolli,kappis on särk mille sain Kõrgessaare vs. Emmaste 1991-1993 aasta poiste võistluses parima mängija eest.Kuigi meie tiimis on emmaste proffide vastu võib olla 3 võrdset mängijat (väljakul oli siis 6 mängijad koos vv) ja meil veel üx hea puudus.Kaotasime kahjux 7:0 ,kuid veel lisax ,et olen oma võisa kapten.Särk anti muidu ütleme 3 aastase varuga.
                        sigpic

Kommentaar

Working...
                        X