Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Replying to Topic \'Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?\'
niisiis.. ma ja fclootus
kõik algas aastal 99 kui mõtlesime vennaga et läheks vaataks vutti. esimene mäng oli lootus ja mctallinn. terve 1. poolaja olin mctallinna poolt, aga mängu lõpuks olin juba lootuse fänn, sest lootus võitis mängu 6:1.
sellest ajast saati olen näinud peaaegu kõiki lootuse kodumänge, igal hooajal on jäänud millegipärast u 1 mäng vaatamata.
mängude sekka on kuulunud 1:1 viik floraga, võit narva transi üle, lugematud võidud kuressaare üle , aga ka näiteks 1:5 kaotus viljandi tulevikule
p.s. vahepeal fännasin ka jõhvi epd, aga nad läksid 99nda lõpus pankrotti.
välismaa klubidest on mulle kõige rohkem meeldinud juventus, aga nüüd enam eriti ei meeldi, põhiliselt nende valusate kaotuste pärast.
Originally posted by mg
niisiis.. ma ja fclootus
kõik algas aastal 99 kui mõtlesime vennaga et läheks vaataks vutti. esimene mäng oli lootus ja mctallinn. terve 1. poolaja olin mctallinna poolt, aga mängu lõpuks olin juba lootuse fänn, sest lootus võitis mängu 6:1.
sellest ajast saati olen näinud peaaegu kõiki lootuse kodumänge, igal hooajal on jäänud millegipärast u 1 mäng vaatamata.
mängude sekka on kuulunud 1:1 viik floraga, võit narva transi üle, lugematud võidud kuressaare üle , aga ka näiteks 1:5 kaotus viljandi tulevikule
p.s. vahepeal fännasin ka jõhvi epd, aga nad läksid 99nda lõpus pankrotti.
välismaa klubidest on mulle kõige rohkem meeldinud juventus, aga nüüd enam eriti ei meeldi, põhiliselt nende valusate kaotuste pärast.
su jutust jääb siuke mulje nagu sa olex sa lihcalt selle poolt,kes parajasti edukas.kui nii,siis ei ole sa kellegi õige fänn.kui itaalia tiimidel oli ylipikk madalseis,siis õiged fännid jäid ikka oma lemmikute juurde ja lootsid kõige paremat,mitte ei joost hispaania liigasse yle.forza juventus.
Noh inglise jalgpalli nägin esmakordselt siis kui kanal 2 liigat esimest korda näitas .
Tookord oli mänguks Arsenal - Liverpool ms lõppes mageda 0-0 skooriga aga arsenali fännamise sseisukohast oli tegu kiindumisega esimesest hetkest .
Originally posted by mazz
su jutust jääb siuke mulje nagu sa olex sa lihcalt selle poolt,kes parajasti edukas.kui nii,siis ei ole sa kellegi õige fänn.kui itaalia tiimidel oli ylipikk madalseis,siis õiged fännid jäid ikka oma lemmikute juurde ja lootsid kõige paremat,mitte ei joost hispaania liigasse yle.forza juventus.
välismaa klubidest on mul küll suht poogen, kindlat lemmikut ei ole.
mind ajas lihtsalt ilgelt närvi, kui juventus jälle ilgelt halvasti mängis
ja ega lootuski eriti midagi saavutand pole...
a fännida võib ikka
endale meeldib real 2001-sest aastast.kohe hakkas meeldima ka zidane.esimene hea kogemus tuli kohe sama hooaja meistrite liiga finaalis, kus zidane võiduvärava lõi.
koondisest fännan prantsusmaad...zidane pärast...hispaania on ka yx lemmikutest
Tjah.
Esimesed sammud jalgpalli poole 1986 aastal Maradona käest alates.
Siis ELO laagrid ja 1992. a Taanile kaasaelamine
Ja siis tuli Itaalia rahvuskoondis Eestisse, siiamaani võtab jalad värisema. Selle kaudu tuli Milan ja Chelsea ( kui itid hakkasid sinna minema)
St, et esimene meeskond, mida oma silmaga sai nähtud, jäi külge ja enam lahti ei saa.
Kuna veel noor hakkas mul jalka hullus aastal 2000 kohe EM`i avamängust mitte mingit mängu ei jätnud vahele.Kuid see selleks.Juve juurde jõudsin vaikselt ,kuna seal avastasin oma lemmik koondise (Prantsusmaa alates EMi mängust Taani-Prantsusmaa)mängijaid.Ja isiklikult lemmik on ka Itaalia liiga ,sest seal on sellised normaalsed mängijad (ega ma ei ütle ,et teistes liigades pole ,aga need mängijad lihtsalt meeldivad minule).Ega see midagi erilist polnd avastasin sellise võisa nagu Torino Juventus.Forza Juve!!!Mudugi ma pooldan veel Interit ja Arsenali(see pärast et ikka Prantslased).Mainiksin mis liiki klubid mulle ei meeldi: sellised kes aint mingit raha raiskavad või ostavad tippe kokku.Minu arust tapab see jalgpalli.Ega pole ju huvitav kui peaaegu iga aasta on mingi Chelsea ja R.Madrid CL`i finaalis.See on minu isiklik arvamus.Lisainfot saate Apteegist.Palun mitte komenteerida.
Originally posted by Henryfan
Minu arust tapab see jalgpalli.Ega pole ju huvitav kui peaaegu iga aasta on mingi Chelsea ja R.Madrid CL`i finaalis.See on minu isiklik arvamus.Lisainfot saate Apteegist.Palun mitte komenteerida.
Vist tuli kohmakas,
Henryfan
luba siiski kommenteerida ... Chelsea peaaegu iga aasta CL\'i finaalis?
Originally posted by mcnamara
Originally posted by HenryfanReal ei saaks isegi ,siis lemmikuks kui nad ostaksid henry.
No nii shokeerivat uudist ma küll ei oodanud. Peaksid vist oma nime siin foorumis nüüd küll ära vahetama. Õige Henry fänn järgneks oma lemmikule läbi tule ja vee.
Sellest mcnamara postitusest, tekib tegelikult väga huvitav küsimus, kuigi see läheb veits OT alla, siis päris uut teemat ka looma ei hakka, nimelt: Kas lemmik mängija klubivahetuse korral peaks vahetama lemmik meeskonda?
Oleks huvitav teada, mis sellest arvatakse. Endal oli aastaid tagasi suur dilemma, kui inglise liigas ManU toetades olin vastu oma kindla lemmiku Dennis Bergkampi Arsenalile, ja seda siiani
Kommentaar