Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Mis teeb su lemmikmeeskonna sulle lemmikuks?\'

Originally posted by Neth

Originally posted by mcnamara

Originally posted by HenryfanReal ei saaks isegi ,siis lemmikuks kui nad ostaksid henry.
    No nii shokeerivat uudist ma küll ei oodanud. Peaksid vist oma nime siin foorumis nüüd küll ära vahetama. Õige Henry fänn järgneks oma lemmikule läbi tule ja vee.
    Sellest mcnamara postitusest, tekib tegelikult väga huvitav küsimus, kuigi see läheb veits OT alla, siis päris uut teemat ka looma ei hakka, nimelt: Kas lemmik mängija klubivahetuse korral peaks vahetama lemmik meeskonda?
    Oleks huvitav teada, mis sellest arvatakse. Endal oli aastaid tagasi suur dilemma, kui inglise liigas ManU toetades olin vastu oma kindla lemmiku Dennis Bergkampi Arsenalile, ja seda siiani
    ise pole sellises olukorras olnud, aga mu sõber hakkas küll reali fänniks, kui beckham reali läks:P

Kommentaar

Kas lemmik mängija klubivahetuse korral peaks vahetama lemmik meeskonda?
      doh:
      vaata aasiasse ja sa näed siis.
      seal särki numbrikantakse nüüd Beckhami ga 23.

Kuid minuarust ei hakata meeskonda toetama mingi kindla mängija pärast(on ka ilmekaid erandeid, näiteks kas või see sama eelnimetatu). See oleks täiesti mõeldamatu, kui meeskonnast meeldib ainult üks mängija.

Ja juhul kui su lemmik pallur lahkub tiimist, siis ei ole see õige fänn kes lahkub koos temaga...
      lemmik meeskond kujuneb kogu eluks. ja selle vahetamine erinevatel asjaoludel määrib tõeliste fännide mainet

Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by dimaggio
        lemmik meeskond kujuneb kogu eluks. ja selle vahetamine erinevatel asjaoludel määrib tõeliste fännide mainet
        suured sõnad. inimesed arenevad pidevalt ning sujuvalt muutuvad ka eelistused ning väärtushinnangud, seega ei arva, et lemmikmeeskonna vahetus on kuidagi taunimisväärne. või näiteks, kui juhtub selline wimbledoni case, kas siis praegusel juhul toetab õige fänn sinumeelest wimbledon fc\'d või afc wimbledoni?

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

suured sõnad. inimesed arenevad pidevalt ning sujuvalt muutuvad ka eelistused ning väärtushinnangud, seega ei arva, et lemmikmeeskonna vahetus on kuidagi taunimisväärne. või näiteks, kui juhtub selline wimbledoni case, kas siis praegusel juhul toetab õige fänn sinumeelest wimbledon fc\'d või afc wimbledoni?
          ma ei pidanud silmas selliseid versioone vaid mõndade \"fännide\" \"lojaalsust\" oma meeskonna vastu. mulle ei mahu selline asi pähe, kui hüljatakse meeskond ainult tänu ühele tühipaljale mängijale.
          samuti selline asi, kui meeskonnal A hakkab kõik viltu kiskuma: langetakse divisioni võrra madalamale, paljud head mängijad lahkuvad. ning nüüd otsustab meeskonna A fänn hakata fännama hoopis meeskonda B, sest sel läheb ju nii hästi. Ühesõnaga siin foorumis kõneainet pakkuv \"gloorihanterluse\" probleemi lahkamine.

loomulikult ei ole selline asi keelatud, kuid eks otsustage ise...
          Where were you in '62?

Kommentaar

ma ei pidanud silmas selliseid versioone vaid mõndade \"fännide\" \"lojaalsust\" oma meeskonna vastu. mulle ei mahu selline asi pähe, kui hüljatakse meeskond ainult tänu ühele tühipaljale mängijale.
            samuti selline asi, kui meeskonnal A hakkab kõik viltu kiskuma: langetakse divisioni võrra madalamale, paljud head mängijad lahkuvad. ning nüüd otsustab meeskonna A fänn hakata fännama hoopis meeskonda B, sest sel läheb ju nii hästi. Ühesõnaga siin foorumis kõneainet pakkuv \"gloorihanterluse\" probleemi lahkamine.

heh. eks mind kui Reali fänni süüdistatakse ka pidevalt gloorihanterluses, kuigi mina hakkasin antud meeskonda pooldama aastal 1997, kui poldud võidetud üle 10 aasta ühtegi euroopa karikat ja ka Hispaania liigas valitses Barcelona. Kas ma olen siis süüdi et meil korraga hakkas metsikult hästi minema??

Kommentaar

Üldiselt on meeldiv viimaseid postitusi lugeda, seda just seetõttu, et Arsenali ja Manchesteri puhul on mõeldamatu rääkida kuhugi välja langemisest või juhtumusest a la Milton Keynes... Kui seda ohtu pole, on muidugi kerge rääkida jäävast toetusest klubile... Any Leeds` fans here?? (millega ma ei taha küll öelda, et siinsed kodanikud Leedsi toetamise nüüd ees seisva relegatsiooni tõttu \"maha jätaks\", aga see selleks..)

Kui lihtsalt spekuleerida, et mingi valemiga langeks ManU divarisse, siis oleks tore teada, kui palju maailmas veel neid tõsiseid fänne ja toetajaid järgi oleks?? Suur osa kannaks kohe Reali, Chealsea või mõne muu klubi, kellel hetkel häeste läeb, särki. Aga kas need on jalgpalli fännid, Manchesteri fännid??? Mina vastaks sellele küsimusele EI, kuna väga paljud neist nn glorthunteritest teavad võib-olla ainult paari-kolme \"oma tiimi\" mängumeest ning kui üks neist mõnest lemmikust lahkub või hakkab klubil kehvemini minema, siis ollakse kohe klubi vahetamas...

Tegelikkuses ei ole see aga jalgpallifänlus, tõeline fänlus tähendab omade toetamist nii heas kui halvas, kusjuures madalseisude juures selgubki alles, kes on tõsine tegija ja kes mitte...

Kommentaar

Originally posted by efafan

Üldiselt on meeldiv viimaseid postitusi lugeda, seda just seetõttu, et Arsenali ja Manchesteri puhul on mõeldamatu rääkida kuhugi välja langemisest või juhtumusest a la Milton Keynes... Kui seda ohtu pole, on muidugi kerge rääkida jäävast toetusest klubile... Any Leeds` fans here?? (millega ma ei taha küll öelda, et siinsed kodanikud Leedsi toetamise nüüd ees seisva relegatsiooni tõttu \"maha jätaks\", aga see selleks..)
                see on juba juhtunud... sellest võid lugeda selle teema esimestel lehekülgedel..

aga see kui mõni fännab mängjat ja hoiab tema teghemistel silma peal ja tahab et tal hästi läheks selles pole mdiagi halba. jah ka mina hakkaks jälgima jpa tegemisi kui ta peaks (god forbid) maha müüdama. villa toetaja oleks ma edasi aga samas tahaks et ka mu lemmikmängijal läheks hästi kusiganes ta ka poleks. va mank scum ja brum scum..

Kommentaar

Originally posted by eston#21

aga see kui mõni fännab mängjat ja hoiab tema teghemistel silma peal ja tahab et tal hästi läheks selles pole mdiagi halba. jah ka mina hakkaks jälgima jpa tegemisi kui ta peaks (god forbid) maha müüdama. villa toetaja oleks ma edasi aga samas tahaks et ka mu lemmikmängijal läheks hästi kusiganes ta ka poleks. va mank scum ja brum scum..
                  aga mis siis tegema peaks kui antud superlemmikmängija mängimise lõpetab?? Klubi jääb, kuid mängija mitte

Kommentaar

no siis ei aita midagi muud kui kuul pähe lasta...

Kommentaar

Juventuse roosa vorm on see, mis südame soojaks teeb

Kommentaar

Originally posted by efafan

Kui lihtsalt spekuleerida, et mingi valemiga langeks ManU divarisse, siis oleks tore teada, kui palju maailmas veel neid tõsiseid fänne ja toetajaid järgi oleks?? Suur osa kannaks kohe Reali, Chealsea või mõne muu klubi, kellel hetkel häeste läeb, särki. Aga kas need on jalgpalli fännid, Manchesteri fännid??? Mina vastaks sellele küsimusele EI, kuna väga paljud neist nn glorthunteritest teavad võib-olla ainult paari-kolme \"oma tiimi\" mängumeest ning kui üks neist mõnest lemmikust lahkub või hakkab klubil kehvemini minema, siis ollakse kohe klubi vahetamas...
                        sul on suhteliselt õigus, väga paljud ManU(ja ka teiste tippmeeskondade) fännid on tõesti nn. basterd fännid, kuid mul ei ole mingit õigust näidata näpuga just tema peale ja öelda, et just tema see on(kui ma muidugi seda inimest tunnen ja tean, siis on selleks eeldus olemas). Ja see ei anna loomulikult ka õigust kõiki Unitedi(või siis reali) fänne ühte patta panna.

kuid jahhh...praegusel ajal ongi väga raske tuvastada liba ManU fänne õigetest, sest vaatame tõele näkku: ollakse ju Inglismaal ja Euroopas absoluutsete tippude hulgas ning praegu võib iga mats kekata sellega, et on eluaegne ManU fänn...

ainuke võimalus siis jääbki oodata ManU väljakukkumist ? või oodata suuri mõõnu, kus jäädakse ilma isegi CL kohast ja tilbendatakse kuskil keskmike hulgas? sellele ei oska ma kahjuks vastata. loomulikult ei taha ma ka, et selline asi juhtuks(kes oma meeskonna fännidest tahakski, et tema lemmikul halvasti läheks )
                        ma isiklikult ka ei usu, et selline asi oleks nii umbes 10 aasta lõikes võimalik, sest meie noortesüsteem on üks Inglismaa ja Euroopa parimaid(või vaata, et suisa parim).
                        ma ei teagi mis tegurid peaksid siin mängu tulema...(ainult mitte selline asi, mis 1958. aastal juhtus )

Where were you in '62?

Kommentaar

räägime glooryhunteritest ja glooryhunterlusest....

Originally posted by mcnamara

aastat ei julge pakkudagi, 1979, 1980? Igatahes külitas minu isa tol ammusel päeval vana hea mustvalge teleri ees ja sealt tuli jalgpalli.Aga tõeline Liverpooli fänn sai minust aastatel 1982-84: Kenny Dalglishi ja Bruce Grobbelaari hiilgeaegadel.

kui ma väga palju mööda ei pane,siis kas 70ndatel ja 80ndatel polnud \'pool mitte Euroopa parim klubi?!edit:liverpooli kodukalt leidsin sellise lause:the 1970s and 1980s belonged to Liverpool. ja mcnamara hakkas just sel ajavahemikul \'pooli toetama.mitte et ma kedagi glooryhunterluses süüdistaks...
                          aga siit järeldubki kaks asja:
                          1) GLOORYHUNTERLUS - kui keegi kodanik hakkab klubi tolle hiilgeajal pooldama ja siis,kui klubil mitte-nii-hästi läheb, hakkab teise klubi \"fänniks\"
                          2) FÄNLUS - kellest tehakse kõige rohkem juttu?võitjatest loomulikult. ja kui kõik sellest räägivad,siis heidad ka ise ju pilgu peale,millega tegu,onju!?siis sa armud (antud juhul jalka meeskonda) ja sa jäädki neid pooldama,just nagu mcnamara ning paljuda teistega (s.h ka minuga) juhtus + fännid kes on teist moodi enda lemmikklubi juurde jõudnud,kuidas iganes see ka väljendunud poleks,eelnevatel lehtedel sellest juttu küllaga.
                          igatahes: ei saa panna inimesele siia foorumisse tulles momentaalselt pitserit külge,kui ta ManU,Real\'i või mõne muu klubi toetaja on ning glooryhuntereid ja tegelikke fänne pikema mõtlemiseta ühte patta panna.ja kui juhtub kellegil noortematel siin foorumis mingi fakt aeda minema või ajab lihtaslt pisut loll möla,siis mitte kohe teda sinna ja tänna saatma hakata,vaid asi rahulikult ära seletada,sest tahaks teada,kui suur oli meie kohalikke liikuvate-jalgpalli-entsüklopeediste teadmistepagas 13-14 aastaselt

seega rohkem sallivust ja vähem eelarvamusi,nii siis foorumis kui üleüldiselt.
                          olge mõnusad!

PS: loodan,et kellelgi seda posti lugedes juhe kokku ei jooksnud ja mu mõte kõigile üheselt kohale jõudis.
                          buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Lugedes viimaseid postitusi jääb mulle mulje, et jalgpalli maailmas võib meeskonda toetada kahel moel - 1) Olles tõeline fan; 2) Lihast ja luust glooryhunter. Aga kas ma lihtsalt klubi poolehoidja olla ei tohi? Ütleme, et ma olen meeskonna A tõsine fan, samas toetan ma Inglismaal näiteks tiim B\'d ja Hispaanias tiimi C, kas ma olen siis nende kahe viimase kohalt glooryhunter?

Edit: Paneme veel juurde, et neid kaht viimast meeskonda ei hakanud toetama ma nende hiilgeaegadel, samas ei ole ma selline fan ka, kes enne igat mängu uurib koosseisu välja ning otsib koduleheküljelt või mujalt viimaseid uudiseid jne...
                            Seega tahan ma teada, kas mingit sellist varianti pole, kus ma pole ei tõsine fan, aga samas ka mitte glooryhunter?

Kommentaar

Lugedes viimaseid postitusi jääb mulle mulje, et jalgpalli maailmas võib meeskonda toetada kahel moel - 1) Olles tõeline fan; 2) Lihast ja luust glooryhunter. Aga kas ma lihtsalt klubi poolehoidja olla ei tohi? Ütleme, et ma olen meeskonna A tõsine fan, samas toetan ma Inglismaal näiteks tiim B\'d ja Hispaanias tiimi C, kas ma olen siis nende kahe viimase kohalt glooryhunter?

Edit: Paneme veel juurde, et neid kaht viimast meeskonda ei hakanud toetama ma nende hiilgeaegadel, samas ei ole ma selline fan ka, kes enne igat mängu uurib koosseisu välja ning otsib koduleheküljelt või mujalt viimaseid uudiseid jne...
                              Seega tahan ma teada, kas mingit sellist varianti pole, kus ma pole ei tõsine fan, aga samas ka mitte glooryhunter?
                              kui sulle mingi meeskond näiteks meeldib, sa ei ole nende fänn, järelikult hoiad neile lihtsalt pöialt. Tahad, et neil oma liigas hästi läheb. Sest glorihanterlus käib üldjuhul just selliste nn. fännide pihta, kes on nagu udusuled: kuhupoole tuul puhub, sinna ka lennatakse.
                              Where were you in '62?

Kommentaar

Härra dimaggio, kas sa ka siis laulaksid siin gloorihunterlusest, kui sul ManU avatar veel oleks? Üldiselt mõttetu teema närimiseks. Igal ühel on oma väärtushinnangud läbi mille ta meeskondi, mängijaid ja mänge hindab. Pole teiste asi köhida, kui inimene edukat või siis väheedukat meeskonda toetab/fännab midaiganes. Peaasi, et jalgpalli austab ja seda toetab!

Kommentaar

Working...
                                X