Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ballon d'Or (2014)
Collapse
X
-
Bonucci Ramose asemele? Tule taevas appi. Suarezele maksis kätte tema käitumine MMil. Agüero ja Sturridge nüüd küll Benzemast paremad ei olnud. Olgu see Benzema nii puujalg kui tahes, aga suurtes mängudes näitas ta oma klassi. Hetkel siis kommenteerin Reali meeste kohta, aga ka ülejäänud asendused on ausalt öeldes üsna masendavad.
Leave a comment:
-
"palju väravaid põhustanud" on ikka selgelt ülepingutatud väljend Neueri puhul. Näita mulle väravavahti, kes ei eksiks. Neueri puhul mängib ka rolli kindlasti see, et ta on lihtsalt kuum nimi hetkel ja koondise/klubiga seoses pidevalt pildil. Lisaks uudne väravavaht-libero kontseptsioon, visuaalselt ägedad kaugele väljajooksud jneAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustGötze ainus saavutus terve aasta jooksul. See ei peaks garanteerima kohta maailma parimate mängijate hulgas. Torres on ju isegi mingeid väravaid löönud. Neuer ei ole maailma parim väravavaht. Maailmameister ehk küll, aga seda on ka Zieler ja Weidenfeller. Neueri panus polnud MMil oluliselt suurem. Tõrjeid teha polnud vaja. Ja seda pole ka Bayernis vaja. Küll aga suudab mees demonstreerida oma ebastabiilseid otsuseid väravast välja jooksmisega, mis on aastate jooksul palju väravaid põhjustanud. Ramos on täiesti kohutav olnud aastal 2014. Varane ja Pepe on mõlemad temast asjalikumad keskkaitsjad. Või vaata kasvõi Atletico keskkaitsjaid. Juventuse omi ma ei hakka nimetamagi, siis öeldakse kohe, et olen subjektiivne. Robbeni koha pealt ma nii kriitiline tegelikult ei ole. Võib ka seal nomineeritute hulgas olla, kuigi oli ka teisi häid kandidaate.
Muus osas ei vaidle vastu.
Leave a comment:
-
See Tofoa Neueri ränt on juba lihtsalt koomiline. Neueri roll MM-i võitmises oli vägagi suur. Üks suuremaid isegi. Ilma tema libero rollita oleks ilmselt juba Alžeeria vastu kaks/kolm tuppa saadud. Lisaks on selge see, et kui Neuer kastist väljas mängimisega kümnest korrast üheksal ohu klaarib, aga ühel korral eksib, siis on kokkuvõttes see siiski kasulik. Tofoa sugustele jääb meelde muidugi aga ainult see üks kord.
Ja mingi Navas, Buffon > Neuer jutuga võid jalga puhata.
Leave a comment:
-
Okei, olen sellega nõus. Praegu esimese hooga meenus vaid tänavune hooaeg.Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo Yaya eelmine hooaeg oli hullumeelne + liiga tiitel ka taskus. Teised on rohkem meh!
Puusalt.Algselt postitas cannuman Vaata postitustNoh eks kedagi peab ju nimekirja panema, tühjaks jätta ei saa.
Benzema <-> Suarez/Sturridge/Agüero
Götze <-> Coutinho/Totti/Koke
Hazard <-> Sterling/Schürrle
Neuer <-> Navas/Buffon
Ramos <-> Bonucci/Varane
Robben <-> Arda/Cuadrado/Depay
Schweinsteiger <-> Vidal/Strootman/Pjanic/De Rossi
Klinsmann <-> Pekerman/Pinto/Wilmots
Mourinho <-> Garcia
Pellegrini <-> okei, siia pole tõesti kedagi paremat panna.
Ma ei hinda teda väravavahina eriti kõrgelt. Tal on küll Bayerni ja Saksamaaga suured saavutused, kuid minu arvates ei ole temal selles mingit olulist rolli. Andekas väravavaht, kes teeb aegajalt imelisi tõrjeid, kuid kelle üldine stabiilsus on umbes samasugune nagu Balotelli vaimne tervis.Algselt postitas bubbles Vaata postitustMis värk sul selle Neueriga on, et teda igalpool maha teed? Lihtsalt uudishimust küsin
. Millise väravavahi sa sinna paneksid? Götzed ja Hazardid on tõesti randomid.
Courtois on vaieldamatult maailma parim väravavaht. Buffon number kaks. Eelmine hooaeg oli Navas ka väga sümpaatne. Ametlikult La Liga parim väravavaht ja mitteametlikult MMi parim väravavaht.
Götze ainus saavutus terve aasta jooksul. See ei peaks garanteerima kohta maailma parimate mängijate hulgas. Torres on ju isegi mingeid väravaid löönud. Neuer ei ole maailma parim väravavaht. Maailmameister ehk küll, aga seda on ka Zieler ja Weidenfeller. Neueri panus polnud MMil oluliselt suurem. Tõrjeid teha polnud vaja. Ja seda pole ka Bayernis vaja. Küll aga suudab mees demonstreerida oma ebastabiilseid otsuseid väravast välja jooksmisega, mis on aastate jooksul palju väravaid põhjustanud. Ramos on täiesti kohutav olnud aastal 2014. Varane ja Pepe on mõlemad temast asjalikumad keskkaitsjad. Või vaata kasvõi Atletico keskkaitsjaid. Juventuse omi ma ei hakka nimetamagi, siis öeldakse kohe, et olen subjektiivne. Robbeni koha pealt ma nii kriitiline tegelikult ei ole. Võib ka seal nomineeritute hulgas olla, kuigi oli ka teisi häid kandidaate.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMa ei ole kunagi kuldse palli üritust eriti followind aga:
Götze - tiitli toonud värav autor. Parim mängija vast pole aga sellesse topi väiks mahtuda.
Neuer - maailma parim väravavaht - deal with it
Ramos - Real võitis CLi. Ramos mängis seal olulist rolli? ei?
Robben - Hea MM ja klubis ka stabiilselt hästi mänginud.
Klinsmann - suht üllatus jh
Leave a comment:
-
Ja kui jutt 2014 kalendriaastast, siis lisaks ka täisedu Itaaliaga.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustConte on kolm aastat Serie A's lammutanud. Viimasel aastal purustati kõiksugu rekordeid.
Leave a comment:
-
Ma ei ole kunagi kuldse palli üritust eriti followind aga:Algselt postitas Tofoa Vaata postitustBenzema? Götze? Hazard? Neuer? Ramos? Robben? Schweinsteiger? Yaya Toure? Klinsmann? Mourinho? Pellegrini?
LOL
Götze - tiitli toonud värav autor. Parim mängija vast pole aga sellesse topi väiks mahtuda.
Neuer - maailma parim väravavaht - deal with it
Ramos - Real võitis CLi. Ramos mängis seal olulist rolli? ei?
Robben - Hea MM ja klubis ka stabiilselt hästi mänginud.
Klinsmann - suht üllatus jh
Leave a comment:
-
Mis värk sul selle Neueriga on, et teda igalpool maha teed? Lihtsalt uudishimust küsinAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustBenzema? Götze? Hazard? Neuer? Ramos? Robben? Schweinsteiger? Yaya Toure? Klinsmann? Mourinho? Pellegrini?
LOL
. Millise väravavahi sa sinna paneksid? Götzed ja Hazardid on tõesti randomid.
Leave a comment:
-
No Yaya eelmine hooaeg oli hullumeelne + liiga tiitel ka taskus. Teised on rohkem meh!Algselt postitas Tofoa Vaata postitustBenzema? Götze? Hazard? Neuer? Ramos? Robben? Schweinsteiger? Yaya Toure? Klinsmann? Mourinho? Pellegrini?
LOL
Leave a comment:
-
Conte on kolm aastat Serie A's lammutanud. Viimasel aastal purustati kõiksugu rekordeid. Õigustatud nominatsioon, aga võitu see ei tohiks tuua.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustPellegrini on LOL, kuid Conte valik õigustatud?
Leave a comment:
-
Benzema? Götze? Hazard? Neuer? Ramos? Robben? Schweinsteiger? Yaya Toure? Klinsmann? Mourinho? Pellegrini?
LOL
Leave a comment:
-
Ballon d'Or (2014)
Parima mängija tiitlile kandideerijate nimekiri (tähestikulises järjekorras):
Gareth Bale (Wales, Madridi Real), Karim Benzema (Prantsusmaa, Madridi Real), Diego Costa (Hispaania, Chelsea), Thibaut Courtois (Belgia, Chelsea), Cristiano Ronaldo (Portugal, Madridi Real), Angel Di Maria (Argentina, Manchester United), Mario Götze (Saksamaa, Müncheni Bayern), Eden Hazard (Belgia, Chelsea), Zlatan Ibrahimovic (Rootsi, Pariisi Saint-Germain), Andres Iniesta (Hispaania, Barcelona), Toni Kroos (Saksamaa, Madridi Real), Philipp Lahm (Saksamaa, Müncheni Bayern), Javier Mascherano (Argentina, Barcelona), Lionel Messi (Argentina, Barcelona), Thomas Müller (Saksamaa, Müncheni Bayern), Manuel Neuer (Saksamaa, Müncheni Bayern), Neymar (Brasiilia, Barcelona), Paul Pogba (Prantsusmaa, Juventus), Sergio Ramos (Hispaania, Madridi Real), Arjen Robben (Holland, Müncheni Bayern), James Rodriguez (Kolumbia, Madridi Real), Bastian Schweinsteiger (Saksamaa, Müncheni Bayern), Yaya Toure (Elevandiluurannik, Manchester City).
Lisaks parima mängija auhinnale kandideerijatele avaldas FIFA ka aasta parima treeneri auhinna nominendid:
Carlo Ancelotti (Madridi Real), Antonio Conte (Juventus/Itaalia), Pep Guardiola (Müncheni Bayern), Jürgen Klinsmann (USA), Joachim Löw (Saksamaa), Jose Mourinho (Chelsea), Manuel Pellegrini (Manchester City), Alejandro Sabella (Argentina), Diego Simeone (Madridi Atletico), Louis van Gaal (Holland/Manchester United).Sildid: Ei ole
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: