Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ballon d'Or (2014)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mcnamara
    replied
    Minu jaoks on absurdne ja naeruväärne, et aasta parimaks jalgpalluriks valitakse mängija, kes MM-il midagi ei saavuta. Ma võta sellist auhinda tõsiselt.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Mnjah ega vahet pole, kes CLi või tiitlivõistlused võidab, Messi ja Ronaldo vastu ei saa keegi.
    Ronaldo võitis CLi ju?

Leave a comment:

• jaalo
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kuulge, kelle varikonto see on? aitab äkki?
    tõmba leebet, mul on jumala savi mida sa ütled. ükskõik mida ka ei ütleks, alati on vähemalt üks vend kes kobisema tuleb

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Aasta auhindade jagamisel saad teada.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas jaalo Vaata postitust
    ja tuli ära! kõige tähtsam auhind on teist aastat järjest võidetud. kui eelmine aasta mul tulid rõõmupisarad silma, siis see aasta oli asi nii kindel, et olen lihtsalt väga rõõmus. see asi peakski nüüd harjumuseks saama ja siit peab tulema võit ka järgmised aastat. veel 2 aastat ja Ronaldo on ka selles vallas messist parem. messis enam konkurenti pole, ta on oma tasemelt langenud ning ka tema meeskond on pasem, eriti keskväljal mis pole enam ammu see mis messi hiilgeaegadel, lisaks transfer ban. shampus on avatud, proosit ja lööme klaasid kokku selle päeva puhul!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    kaotasid ka midagi?

Media Estonia Süvari Aet
    1. Neuer Manuel
    2. Cristiano Ronaldo
    3. Messi Lionel
    Õnneks mitte. See on spordiaasta kõige suurem üllatus...

Leave a comment:

• žurnalist
    replied
    Loogiline asjade käik.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Mnjah ega vahet pole, kes CLi või tiitlivõistlused võidab, Messi ja Ronaldo vastu ei saa keegi.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Kui Aet S. valib Eesti ajakirjanike eest, siis ma võin kihla vedada, et ta valis Messi esimeseks.
    kaotasid ka midagi?

Media Estonia Süvari Aet
    1. Neuer Manuel
    2. Cristiano Ronaldo
    3. Messi Lionel

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Djibouti ajakirjaniku arvates on Karim Benzema maailma parim, ning Tahiti kolleegi arvates on maailma parimaks mängijaks Paul Pogba

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Valgevene peatreener ja Roy Hodgson mõtlevad: "Hmm, maailma parim jalgpallur? Ooh vot, Javier Mascherano!" Samal ajal Ecuadori peatreener teab, et Paul Pobgast on ainult üks mängija maailmas parem.

Leave a comment:

• jaalo
    replied
    ja tuli ära! kõige tähtsam auhind on teist aastat järjest võidetud. kui eelmine aasta mul tulid rõõmupisarad silma, siis see aasta oli asi nii kindel, et olen lihtsalt väga rõõmus. see asi peakski nüüd harjumuseks saama ja siit peab tulema võit ka järgmised aastat. veel 2 aastat ja Ronaldo on ka selles vallas messist parem. messis enam konkurenti pole, ta on oma tasemelt langenud ning ka tema meeskond on pasem, eriti keskväljal mis pole enam ammu see mis messi hiilgeaegadel, lisaks transfer ban. shampus on avatud, proosit ja lööme klaasid kokku selle päeva puhul!

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kes tahab näha hääli hääletajate kaupa. LINK Klavan valis Lahmi, Ronaldo ning Neueri.

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    Henry & Ancelotti: "dafuq is wrong with him"

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas taimomees Vaata postitust
    Lisaks, ka eestlasena on võimalus maailma parima tiitel saada, sellejaoks peab normilt tegema. Näiteks oled kusagil 2.Bundesligas ja tassid meeskonna 1. BLi, vahet pole, mis positsioonil mängid.
    never

Leave a comment:

Working...
X