Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ballon d'Or (2014)
Collapse
X
-
Minu jaoks on absurdne ja naeruväärne, et aasta parimaks jalgpalluriks valitakse mängija, kes MM-il midagi ei saavuta. Ma võta sellist auhinda tõsiselt.
-
Ronaldo võitis CLi ju?Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMnjah ega vahet pole, kes CLi või tiitlivõistlused võidab, Messi ja Ronaldo vastu ei saa keegi.
Leave a comment:
-
tõmba leebet, mul on jumala savi mida sa ütled. ükskõik mida ka ei ütleks, alati on vähemalt üks vend kes kobisema tulebAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuulge, kelle varikonto see on? aitab äkki?
Leave a comment:
-
Aasta auhindade jagamisel saad teada.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuulge, kelle varikonto see on? aitab äkki?
Leave a comment:
-
Kuulge, kelle varikonto see on? aitab äkki?Algselt postitas jaalo Vaata postitustja tuli ära! kõige tähtsam auhind on teist aastat järjest võidetud. kui eelmine aasta mul tulid rõõmupisarad silma, siis see aasta oli asi nii kindel, et olen lihtsalt väga rõõmus. see asi peakski nüüd harjumuseks saama ja siit peab tulema võit ka järgmised aastat. veel 2 aastat ja Ronaldo on ka selles vallas messist parem. messis enam konkurenti pole, ta on oma tasemelt langenud ning ka tema meeskond on pasem, eriti keskväljal mis pole enam ammu see mis messi hiilgeaegadel, lisaks transfer ban. shampus on avatud, proosit ja lööme klaasid kokku selle päeva puhul!
Leave a comment:
-
Õnneks mitte. See on spordiaasta kõige suurem üllatus...Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Leave a comment:
-
Mnjah ega vahet pole, kes CLi või tiitlivõistlused võidab, Messi ja Ronaldo vastu ei saa keegi.
Leave a comment:
-
kaotasid ka midagi?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui Aet S. valib Eesti ajakirjanike eest, siis ma võin kihla vedada, et ta valis Messi esimeseks.
Media Estonia Süvari Aet
1. Neuer Manuel
2. Cristiano Ronaldo
3. Messi Lionel
Leave a comment:
-
Djibouti ajakirjaniku arvates on Karim Benzema maailma parim, ning Tahiti kolleegi arvates on maailma parimaks mängijaks Paul Pogba
Leave a comment:
-
Valgevene peatreener ja Roy Hodgson mõtlevad: "Hmm, maailma parim jalgpallur? Ooh vot, Javier Mascherano!" Samal ajal Ecuadori peatreener teab, et Paul Pobgast on ainult üks mängija maailmas parem.
Leave a comment:
-
ja tuli ära! kõige tähtsam auhind on teist aastat järjest võidetud. kui eelmine aasta mul tulid rõõmupisarad silma, siis see aasta oli asi nii kindel, et olen lihtsalt väga rõõmus. see asi peakski nüüd harjumuseks saama ja siit peab tulema võit ka järgmised aastat. veel 2 aastat ja Ronaldo on ka selles vallas messist parem. messis enam konkurenti pole, ta on oma tasemelt langenud ning ka tema meeskond on pasem, eriti keskväljal mis pole enam ammu see mis messi hiilgeaegadel, lisaks transfer ban. shampus on avatud, proosit ja lööme klaasid kokku selle päeva puhul!
Leave a comment:
-
neverAlgselt postitas taimomees Vaata postitustLisaks, ka eestlasena on võimalus maailma parima tiitel saada, sellejaoks peab normilt tegema. Näiteks oled kusagil 2.Bundesligas ja tassid meeskonna 1. BLi, vahet pole, mis positsioonil mängid.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: