Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallipodcastid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Cerny Petr
    replied
    Ei ole sinu kiiks, täpselt nii ongi.
    Omalt poolt lisaks, et kui kajastuse, kommentaari ja analüüsi hulka ja kvaliteeti vaadata, siis ma julgen arvata, et jalpalliajakirjanduse tase on meil jalpalli tasemest parasjagu mööda rebinud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ütlen ka paar sõna avaldamaks arvamust. Kahtlemata on nüüd Soccerneti tiim oluliselt tugevam. Palju rohkem keskendutakse tähtsatele asjadele, on ressurssi teha rohkem meedia produkti. Kiiduväärt! Usun, et praegu ei olegi Eesti jalgpallist võimalik rohkem välja pigistada. Kohe, kui klubid ja mängijad saavad aru, et nende julgemal osavõtul võiks teha meelelahutusliku ja sisuka toote, siis läheb Soccernetil palju paremini. Hetkel kahtlemata ei ole mõtet Eestis kusagil mujal jalgpalliuudiseid lugeda. Ma kiidan!

Mis puudutab podcasti, siis Soccerneti oma mäekõrguselt teistest üle ja siin pole kahjuks midagi vaielda. Kiidan Rauli Delfist, et ta üritab, aga kahtlemata on tal veel miljard muud projekti (suurem fookus ilmselt Delfi-siseselt ralliteemadel), mis jätavad Futboliidi kvaliteedile pitseri.

Kolmas poolaeg ei ole enam ammu see. See on ilmselt minu isiklik kiiks, aga Siim Kera mõjub natuke nagu Aet Süvari MM-i stuudiotes. Kahtlemata on neil huvitav nišš (saatekülalised), aga nad ei pigista sellest eriti suurt välja.

Üldiselt on edaspidi tavalistel meediaväljaannetel keeruline Soccernetiga jalgpalliteemades konkureerida, sest see on juba eos kaotatud lahing.

Ja see välisliigade LIVE on ka huvitav idee.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Väga tugev saade oli!
    Ole tänatud! Proovime iga kord järjest paremini.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Väga tugev saade oli!

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Premium liiga nädalavahetus, Premium liiga kuu parimad ja ilusaim värav, nädala keskel eesootav ning Inglismaa ja Saksamaa kõrgliigade tipp - need olid seekordse "Pikk ette (ja ise järele)" teemad. https://soundcloud.com/pikk-ette-ja-...aja-kuressaare

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    "Pikk ette (ja ise järele)" kolmandas saates mõtisklesime selle üle, kas Eesti koondis vajab kardinaalset muudatust.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Kas spotifysse saaks?
    Algselt postitas Stok
    +1. Mis on soundcloud?
    Rahva tahtele on vastatud! https://open.spotify.com/show/7hxUWd...TPebn_djNEWH_Q

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Kas spotifysse saaks?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Pikk ette (ja ise järele) teises osas teemadeks see, kuidas võiks mängida Eesti koondis neljapäeval Põhja-Iirimaal esimeses valikmängus ja mida nägime nädalavahetusel Premium liigas.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mul on hea meel, et Eestis mitmeid huvitavaid jalkapodcaste leidub. Tegijatele tuult tiibadesse. Kuulan kõik enam-vähem ära.

Küll aga nurisen ühe asja üle. Jube vaikne on mehed. Kuulan tänaval max volüümi peal ja peab pingutama. Vahel isegi ei kuule. Vaiksemaks saab alati teha...

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
    Tehke sellele .rss feed ka soundlcoudis, oleks meeldiv
    Korras.

Leave a comment:

• nikitheone
    replied
    Tehke sellele .rss feed ka soundlcoudis, oleks meeldiv

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Mul on rumal küsimus, aga kas seda saab kusagilt ka allalaadida?
    Tegin Soundcloudis allalaaditavaks.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mul on rumal küsimus, aga kas seda saab kusagilt ka allalaadida?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kui omal ajal Barankad selle teema algatasid, siis pärast mõneaastast pausi on Soccernetil taas oma podcast. Sedapuhku "Pikk ette (ja ise järele)".
    Avasaade: https://soccernet.ee/artikkel/kuula-...liiga-avavooru

Leave a comment:

Working...
X