Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallipodcastid
Collapse
X
-
Nii parajalt pikk saade oli, et sai kodus peale pandud ja alles kooli juurde jõudes sai läbi. Super! 🙂
-
Pluss 1. (kuulasin Soundcloudist ja telefoni kõlariga, võrreldes tavapärasega tundus vaiksem)Algselt postitas Kribenski Vaata postitustKas ma olen ainuke kellel viimane Futboliidi heli oli vaikne?
Leave a comment:
-
Mul on väga hea meel, et Iceman sai mõnusalt Pärnusse sõita! Seekord tavapikkuses osa. Kuna koondise koosseis tuli pärast salvestust, siis täielikult Premium liigale pühendatud saade. Olnud mängud, tulevad mängud, treenerivahetused ja kohtunike tase.
Leave a comment:
-
Saate lõpus rääkisite nende vahemaadest ja asjadest, kui avastasite, et podcast pikk sai...ma olen koguaeg ära unustanud kirjutada aga õnneks esmaspäeval just enne tlnst pärnu sõitu avastasin, et tuli uus osa...sõitu alustades panin selle autos käima ja saate viimane sõna kõlas täpselt siis, kui ma parkisin auto just ära.
Ehk väga mõnus kuulamine ja sõiduaeg lendas lenneldes teid kuulates. Tampisite Nõmme kaljut aga noh seekord oli see teil ka paremini põhjendatud.
Leave a comment:
-
Seekordne ette löödud pikk oli väga pikk ja järele jõudmine nõudis pingutust, sest Vince oli kaks nädalat vait olnud!
Leave a comment:
-
Teen ise sellist juutuubi kanalit nagu Jalgpallidebiilikud.
Kel huvi, vaadaku, kritiseerigu ja tehku kõike muud lõbusat.
Leave a comment:
-
Sambaze rõõmuks saab seekord Real ka puid. Aga Flora europohmell ja Kalju lootused jne.
Leave a comment:
-
Ma olen Järvela selle väitega nõus, et suurte klubide üleminekujutud on megaigavad. Selles teemas on liiga palju õhku.
Leave a comment:
-
Esimene saade kus ma lõpuni ei viitsinud kuulata. Ennist ajas see PL/Liverpooli promomine naerma, nüüd ajab juba oksele.
Leave a comment:
-
Juhtusin tosse ostes Markoga kokku ja nägin Valencia dresse, aasisin, et kas on sinna siirdunud. Rääkis aga ülipõnevat juttu ja käskisin kuttidel saatesse kutsuda.
Minu jaoks on müstika kodumaist klubide mõneti nagu tunnetuslikult üleolev suhtumine - sulle tuuakse maailma eliit koju kätte ja sa oled nagu, et mis siit ikka õppida on. Müstika.
Markole jõudu ja jaksu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: