Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallipodcastid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Drogba
    replied
    Kuidas selle nädala osaga lood on?

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    Millal uut Futboliiti oodata on?
    Täna õhtupoolikul.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Millal uut Futboliiti oodata on?

Leave a comment:

• pilsneris
    replied
    Õhtulehe jalgpallisaadet "Kolmas poolaeg" külastas endine Nõmme Kalju jalgpallur Erik Listmann (23). 21aastaselt karjääri lõpetanud poolkaitsja rääkis ajakirjanikele Siim Kerale ja Mart Treialile oma põlvevigastusest, jalgpalliga tekkivast masendusest ning nõudlikest (ning solvavatest) vutifännidest.

Samuti kirjeldas ta värvikalt oma aega Austraalias, kus ta 23 kuud elas. Muuhulgas teenis 2015. aastal Eesti karikavõitjaks tulnud põlvalane leiba nii jõulukuuskede putitajana kui ka veinitehases. Liinitööl tikkus pähe ka mõte: "miks ma siin olen?" Vastuse saab küsimus: Mitu korda teenis ta Austraalias lihttöölisena rohkem kui Eestis jalgpallurina?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitust
    Mis on see "üks teine raadiosaade", mida Dannar täna Kolmandas poolajas mainis?
    Homne Äripäeva oma.

Leave a comment:

• Cerny Petr
    replied
    Mis on see "üks teine raadiosaade", mida Dannar täna Kolmandas poolajas mainis?

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    Futboliiti ka täna oodata on?
    Otsustasime, et sel nädalal oleme erandkorras reede õhtupoolikul eetris - siis saame ka Eesti - Soome mängust rääkida.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Futboliiti ka täna oodata on?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Herr Vaata postitust
    Viimane Kolmas poolaeg oli mõnus kuulamine saates oli külas Uno Tutk.
    Kiidan!
    Katrin Loo intervjuu oli ka ok kuulamine.

Lisaks isiklikult meeldis, et Rasmus ja Raul võtsid päris kriitiliselt EOK valikuid ette. Need aasta sportlase nominatsioonid on naljanumber.

Leave a comment:

• Herr
    replied
    Viimane Kolmas poolaeg oli mõnus kuulamine 👍saates oli külas Uno Tutk.
    Kiidan!

Leave a comment:

• Õhtulehe jalkatoimkond
    replied
    Õhtulehe vutisaadet "Kolmas poolaeg" külastas möödunud hooajal Soome meistrivõistlustel pronksi võitnud Ats Purje.

Teemadespekter oli lai - maffiapealikud, maksmata palgad, perest eemalolek, mehe tulevik, Aivar Tiiduse käe all kasvamine, Tarmo Kingi potentsiaal, Tarmo Rüütli fenomen jne. Nii Soomes kui ka Küprosel leiba teeninud ründemängija rääkis paljugi põnevat. Head kuulamist!

https://soundcloud.com/kolmas-poolae...as-poolaeg-158

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas rauulo Vaata postitust
    See sinu poolt mainitud probleem tulenes sellest, et saate lõikamisel läksid millegipärast erinevatest mikrofonidest tulenenud heliribad süngist välja. Saime asja juba neljapäeva õhtul parandatud - kas kuulasid kuskilt hiljem ja oli ikka sama jama?

Tänud tagasiside eest!
    Vaatasin üle pika aja seda teemat, ei mäleta kahjuks enam kui palju hiljem kuulasin, ilmselt ikka samal nädalal aga jah - kuulan podcaste BeyondPodiga tagant järele.

Leave a comment:

• Õhtulehe jalkatoimkond
    replied
    https://soundcloud.com/kolmas-poolaeg/157-osa-tagurpidi-karjaariga-liivak-leidis-taas-manguroomu

Frank Liivak tegi 2013. aastal U21 koondises Andorra vastu võiduka debüüdi, kuid pärast seda püsis 28 matši järjest viikide ja kaotuste peal. Viimases valiktsüklis mängiti vastastega üsna võrdselt, aga kokku teeniti vaid kaks punkti.

„Mänguliselt oleme Põhja-Iirimaaga võrdsed, aga nemad on lõpuks väga kõrgel (põhjaiirlased lõpetasid grupi 20 punkti ja teise kohaga – toim). Nad lähevadki platsile ja ütlevad kõigile: „F**k off, mina olen parim!“ Niimoodi nad meid viimastel minutitel võitsidki. Võimalik, et nemad tunnevad, et peavad mänge võitma, meie aga mõtleme, et tahame võita.“

Jutuks tuli ka see sama foorum, kus praegugi oleme.

„Ütlen ausalt, et noorena läksid need asjad väga hinge. Käisin Soccerneti foorumit lugemas ja peaaegu oleks endalegi kasutaja teinud. Eks vanusega on mu suhtumine muutunud. Saan aru, et kõik on omamoodi spetsialistid ja inimestel ongi omad arvamused. Kui keegi mu kohta midagi hästi või halvasti ütleb, siis ei tee see temast minu jaoks halvemat inimest. Igaühel on oma arvamus ja kõik võivad seda rahulikult väljendada.“

Loomulikult räägib Frank ka Florast ja sellest, et pult käes FIFAt mängides ei tohiks inimesi olümpiavõitjaks kroonida.

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Viimane osa oli veidi liiga vaikne minu meelest. Kuna kuulan podcaste tavaliselt tööle sõites, siis oli tänavamüra üle.

Ja ühes episoodis mainisite mingit meili ka, kuhu saab kirjutada. Viitsid siia selle panna või mulle privasse saata.
    Jaa - kirju peaks saatma küll, aga millegipärast pole meile suudetud veel ühist meiliaadressi panna. Seni saab meiega ühendust võtta Futboliidi Facebooki lehel sõnumites või meilitsi raul.ojassaar[at]delfi.ee või rasmus.raidla[at]delfi.ee.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas rauulo Vaata postitust

Tänud tagasiside eest!
    Viimane osa oli veidi liiga vaikne minu meelest. Kuna kuulan podcaste tavaliselt tööle sõites, siis oli tänavamüra üle.

Ja ühes episoodis mainisite mingit meili ka, kuhu saab kirjutada. Viitsid siia selle panna või mulle privasse saata.

Leave a comment:

Working...
X