Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuulasin ka viimast saadet ja.. kas te üksteist kuulete ka kui seal räägite? Selline tunne oli nagu oleks erinevate inimeste jutud eraldi sisse võetud ja siis kokku lõigatud, sest vahepeal oli korduvalt sekundeid pikk vaikus ja siis jälle kaks saatejuhti korraga rääkimas. Veidi tunda ka, et saatejuhid pole väga tele-raadiokogemusega, jutt on konarlik. Annan teile aega atra seada, ehk kunagi jälle.
See sinu poolt mainitud probleem tulenes sellest, et saate lõikamisel läksid millegipärast erinevatest mikrofonidest tulenenud heliribad süngist välja. Saime asja juba neljapäeva õhtul parandatud - kas kuulasid kuskilt hiljem ja oli ikka sama jama?
Üks jalgpalliteemaline podcast on Eesti maastikul taas juures - Delfi "Futboliit". Arutame nii Eesti kui välismaa jalgpallist ja võimalikult ausalt.
Esimene saade sai meie endagi jaoks natuke kiirustatult ja ootamatult tehtud (esialgne plaan oli seda teha neljapäeval), sellest ehk kerge rabedus - aga edaspidi hakkame eetris olema just nimelt neljapäeviti.
Kuulasin ka viimast saadet ja.. kas te üksteist kuulete ka kui seal räägite? Selline tunne oli nagu oleks erinevate inimeste jutud eraldi sisse võetud ja siis kokku lõigatud, sest vahepeal oli korduvalt sekundeid pikk vaikus ja siis jälle kaks saatejuhti korraga rääkimas. Veidi tunda ka, et saatejuhid pole väga tele-raadiokogemusega, jutt on konarlik. Annan teile aega atra seada, ehk kunagi jälle.
Klavan huvitus Venemaa kõrgliigast! Käit loobus Venemaa kõrgliigast! Külas käis Andrei Stepanov, kes räägib mängijateturul toimuvast üsna avatud kaartidega. Pikemalt tuleb jutuks Vassiljevi ja Piasti saaga, läbi käivad veel paljude Eesti mängijate nimed. Suuremaid tehinguid teeb Stjopa aga hoopis piiritaguste jalgpalluritega, kellest ühe eest maksis Peterburi Zeniit mullu umbes 8 miljonit eurot! Peaks olema põnev kuulamine!
See peaks juhtuma juba enne järgmist saadet, kui vastavaid asjapulki uskuda. Muide, Delfis on veel uusi podcaste tekkimas (teised ei ole minu teada spordiga seotud). Eks lähiajal kuuleb täpsemalt.
Üks jalgpalliteemaline podcast on Eesti maastikul taas juures - Delfi "Futboliit". Arutame nii Eesti kui välismaa jalgpallist ja võimalikult ausalt.
Esimene saade sai meie endagi jaoks natuke kiirustatult ja ootamatult tehtud (esialgne plaan oli seda teha neljapäeval), sellest ehk kerge rabedus - aga edaspidi hakkame eetris olema just nimelt neljapäeviti.
Lisaks kohustuslikule panustamisosale võiks kohustuslikuks olla ka ülevaade Premium liiga nädala mängudest. Külaliste kutsumine on loomulikult ka hea plaan.
Ehkki ma olen olnud läbivalt üsna skeptiline nende stuudiokülaliste suhtes, et noh, mida ikka mingil Slava Zahhovaikol mulle põnevat rääkida on(ja ega ma tema juttu ei viitsinudki kuulata), siis tegelikult on olnud väga asjalik. Paljud jalgpallurid on ennast hoopis targema, põnevama ja sümpaatsemana saanud avada, kui ma oleks neist arvanud. Ja siis muidugi mõned on enda paraja töllakluse paljastanud. Ja Kalev Kruusi on muidugi alati tore kuulata.
Ehk väga tänuväärne asi, mis Eesti jalgpalliskeenet paremini tunda aitab. Kudos yo.
Kõigi aegade noorima A-koondislase Jarmo Ahjupera teekond Võhmast Budapesti oli pikk ja käänuline. Jutuks tuleb olelusvõitlus FC Floras, võigas vigastus Györi ETOs, väravarohke periood Ujpestis ja tagasihoidlik karjääri lõpetamine. Nüüd peab mees kolme kohvikut, harrastaja tasemel mängib ta nii jalgpalli, korvpalli kui tennist. Hüva kuulamist!
Õhtulehel käis külas Andre "Froll" Frolov ja teemade ring oli lai! Valus lahkuminek Floraga (muuhulgas kõlas võrdlus noa selga löömisega), kirgi küttev Eesti meistriliiga kalender (Frolov: "Eks kõik saavad aru, et see on natukene absurd."), mehe suur ketsiarmastus, hiphop muusika, põgus koondisekarjäär (mis ei pruugi veel sugugi lõppenud olla), Magnus Pehrsson, unistus Paidega medaleid võita ja palju muud! Muuhulgas saab teada, kes ütles Frollile, et ta on igav jalgpallur!
Räägime Dmitri Skiperskiga saalijalgpallist. Kuhu on Eesti oma arengus jõudnud? Miks on suurem osa meie koondise ja meistriliiga mängijaid vene taustaga? Millistes riikides saavad saalijalgpallurid palka? Miks minna vaatama finaalseeriat Cosmose ja Narva vahel? Kes nn suure jalgpalli A-koondise mängijatest sobiks ka saalikoondisesse? Kas saalijalgpalli meistrivõistluste otsustavad mängud jõuavad peagi neljakohaliste pealtaatajate arvuni?
Muuhulgas selgub, et endine Eesti meistriliiga arendusjuht Skiperski ei poolda veebruarikuiseid Premium liiga mänge.
Hunt on ju öelnud, et sel teemal sõna ei võta hetkel.
Ilmselt sa saad ise ka aru, et see on loll jutt. Meie vuti põhiprobleem,et me ei räägi keegi kuidas see on tegelikult ja päriliselt, kui sina, Brandon, ütled, et ala, et sel teemal me sõna ei võta, siis on miskit viga, sorri. Sa väidad ümberläbisitajahuinjaa. Aga miks ei kutsuta kunagigi fännide baaaride, inimeseid, kes räägivad kuidas tegelikult asi on? Ma olen nõus tulema
Leave a comment: