Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Tasuta ikka näeb? Eelmist Poola mängu näidati ainult paketi omanikele.
Leave a comment:
-
Telegramm pole Stockholmist kohale jõudnud ja tänaöist Vancouveri NHL mängu saab veel Viaplay lehelt järele vaadata.
Leave a comment:
-
Mul ka toimib. Viskasin kõik viaplay appid nii telekast kui ka telost välja. RIP.
Leave a comment:
-
Kas keegi on proovinud Viaplay kasutajaga Go3 logida? Täna pidavat see võimalik olema. Mul pole jaksu enne esmaspäeva uute äppidega tegeleda.
Leave a comment:
-
Minge buffstreams.app, live ülekanne kustutab kõik sõnumid nagu pohlaku reziimile kohaseks. Ja ma tahtsin veel hakata kommenteerima soccerneti jaoks...
Leave a comment:
-
ÕU.
Süda tilgub verd. Ma ei ole soovinud seda teemat adresseerida, sest Viaplay jääb hinge igaveseks.
Aga kas see loogika on nii, et ma pean viaplay tellimuse tühistama ja ming gõu tellimuse tekitama? või see kuidagi kandub üle? Ma jumala rumal nendes teemades ja palun aidake.
Leave a comment:
-
Üks kahest telekaäpist on kurat küll kinni pandud, aga ma ei anna alla - teine, igavene sikanikerdis, veel toimib. Telefonis ja arvutis kõik ok, nii et ei saa aru mis nad jamavad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustLase lahti nüüd sellest Viaplayst, surnud, kõik. Tuleb edasi minna oma eluga.
Leave a comment:
-
Lase lahti nüüd sellest Viaplayst, surnud, kõik. Tuleb edasi minna oma eluga.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Teisipäevaseid mänge enam Viaplayst ei näe, nii on nende meilis kirjas: "PS! Käimasolevaid spordisündmusi saate samaaegselt vaadata Viaplay ja Go3 platvormide kaudu kuni 25. märtsini (kaasaarvatud), et ülemineku ajal ükski oluline mäng vahele ei jääks."
Kurb.
Leave a comment:
-
Huvitav: Viaplays on täna "instant highlights" juba alates 18.45 kuigi ainus varajane valikmäng on Gruusia vs Luksemburg. Võetakse Valgevene, Küprose ja Malta sõbrustamised juurde? Meelelahutust täiega. Eile San Marino oma 20 aastat oodatud võitu ei saanud, kaotati St Kitts & Nevisele eduseisust 1:3.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: