Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Meistrite liiga mängud tunduvad parema kvaliteediga, kas uus reaalsus või lihtsalt miraaž?
Leave a comment:
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustGo3-s mõlemad mängud Eesti keeles ? Leipzig - Real mitte Järvela ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Go3 näitab ju mõlemat.
Leave a comment:
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustMida siis reaalselt kahel platvormil korraga näitamine tähendab? Lazio - Bayern: Viaplay väljakuheliga, Go3 Kams ja keegi veel . Selline olukord kestab kui kaua ? Veebruari lõpuni? Märtsi lõpuni ?
Leave a comment:
-
kummaline on see, et viaplaylt on tulnud täpselt null kirja eelseisvate muudatuste kohta.
kas rakendus muutub siin ligipääsmatuks? kas konto kolitakse täismahus üle, pakett lõppeb iseenesest või jääb taustal edasi tiksuma nii, et tähelegi ei pane? mis siis, kui go3 konto on olemas? kas lisaks spordile kolib ka muu (eestikeelne) sisu kuhugi mujale? jne. jne.
Leave a comment:
-
Mida siis reaalselt kahel platvormil korraga näitamine tähendab? Lazio - Bayern: Viaplay väljakuheliga, Go3 Kams ja keegi veel . Selline olukord kestab kui kaua ? Veebruari lõpuni? Märtsi lõpuni ?
Leave a comment:
-
Väga hea, et veel mõne nädala näeb. Hailaidid on küll kadunud, ainult NHL veel toimib.
Leave a comment:
-
Algselt postitas roiss Vaata postitust
Eile suppordist öeldi, et neil õigus näidata kuni veebruari lõpuni
Leave a comment:
-
Algselt postitas foolsgold Vaata postitustPremier league endiselt kavas, kas näitavad ka või kaob nüüd ära? GO3-l nüüe kq prem kavas. Tahaks see nvl rahulikult mänge vaadata..
Leave a comment:
-
Premier league endiselt kavas, kas näitavad ka või kaob nüüd ära? GO3-l nüüe kq prem kavas. Tahaks see nvl rahulikult mänge vaadata..
Leave a comment:
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustÄra aja jama. Konkreetse videostriimi kaadrisagedus ei ole kusagilt otsast dünaamiline. Kui sul on valitud "automaatne" kvaliteet, siis tõesti võib sul muutuda videostriim mida edastatakse (vastavalt ühendusele), aga mul on konkreetselt valitud kõige kvaliteetsem videostriim (see 5 Mbs) ja seal pole 60 fps-ist haisugi.
E: Võtsin praegu konkreetselt brauseris lahti Go3 Sport 1 kanali striimi ja meediafaili metadatas on selgelt kirjas, et kaadrisagedus on 25:
go3_fps.png
Jällegi ma ei tea kuidas on Go3 ülesehitatud aga metadata FR ei pruugi ka midagi määrata vaid tegeliku FR määrab video container ise.
Leave a comment:
-
Niimoodi üleöö kadumine on küll kummaline. Pühapäeval oli veel Bundesliga olemas ja selle nädala alguses minu meelest ka hailaidid. Ma ei tea, kas hailaitidega on nüüd üldse lõpetatud, sest üleeilsete ja eilsete premieri mängude omi ka pole.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: