Viaplay saatis tagasiside küistluse emailile, I rolled up my sleeves...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
See kuradi äpp on suhtkoht kehv. Mul ei ole ühegi teise äpiga (YT, Go3, Netflix) nii palju probleeme chromecastil, kui Viaplay omaga (telekas Philips, seega äpp otse sees pole). Ehk mobiiliga minnes ei lae ta pilti tihti ette, arvutist castides samas saab tööle, aga, noh, still. Tehke midagi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee kuradi äpp on suhtkoht kehv. Mul ei ole ühegi teise äpiga (YT, Go3, Netflix) nii palju probleeme chromecastil, kui Viaplay omaga (telekas Philips, seega äpp otse sees pole). Ehk mobiiliga minnes ei lae ta pilti tihti ette, arvutist castides samas saab tööle, aga, noh, still. Tehke midagi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Telekas castib aga play poodi pole? Mis opsüs sel telekal on selline?
Ostsin suhtkoht suvaliselt tuju ajel, seega mingit eeltööd ei teinud, aga nüüd otsides leian ainult mingid Philipsi enda app store asjad, kus Viaplayd ega go3 ei leia.
Kommentaar
-
Telekanali osas julgen mitteametlikult öelda, et ei tule sellist asja.
Mul on phm sama telekas, mis Mõnul ja noh, muidu ongi tore asi, aga tänasel päeval kui kõik asjad platvormidele kolivad, siis ei saa vist enam korraliku Androidita... Ise kasutan F1 vaatamiseks HDMI kaablit....
Soovitati uus telekas osta, aga käsi veel ei tõuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Mingi selline jubin. https://www.philips.ee/c-p/58PUS7805...e-ambilightiga
Ostsin suhtkoht suvaliselt tuju ajel, seega mingit eeltööd ei teinud, aga nüüd otsides leian ainult mingid Philipsi enda app store asjad, kus Viaplayd ega go3 ei leia.
Kommentaar
-
Tarmo Klaar F1e kommenteerimas on küll ülikõva lüke. Mõnus nostalgia vibe sees ja ta on hea. paned silmad kinni, kuulad ja oledki 20 a noorem
Peaks üles otsima, mul vist kuskil on alles mingi vana autospordiajakiri, kus viimasel küljel või lehel, oli Tarmo Klaari ja Are Elleri? parimad pirnid. Loodevasti Tarts on veel hot ja kütab pirne, nagu vändrast saelaudu.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustTarmo Klaar F1e kommenteerimas on küll ülikõva lüke. Mõnus nostalgia vibe sees ja ta on hea. paned silmad kinni, kuulad ja oledki 20 a noorem
Peaks üles otsima, mul vist kuskil on alles mingi vana autospordiajakiri, kus viimasel küljel või lehel, oli Tarmo Klaari ja Are Elleri? parimad pirnid. Loodevasti Tarts on veel hot ja kütab pirne, nagu vändrast saelaudu.
Kas F2 sõite ka näidatakse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar