Algselt postitas Jonas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viaplay Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Jonas Vaata postitust1. Koondise mängud on tasuta. Täna tuleb selle kohta ka pressiteade, kus on üks hea uudis veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMis see teine hea uudis on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jonas Vaata postitust
Lisaks koondise mängudele on tasuta ka valitud mängud UEFA Rahvuste liigast. Sisuliselt terve akna vältel üks tasuta mäng nendel päevadel, kui koondise mängu pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Läti-Andorraga küll vaatajaid ei meelita
Kommentaar
-
Eks tummisemaid mänge ole ka. Kui mujale infot selle kohta ei tule, siis Viaplay Sport Estonia lehele FB'sse vast ikka läheb mingi konkreetne list.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustViaplay reklaamib Facebookis, et CL finaal algab neil laupäeval 17.30. Lingile klõpsates selgub, et viietunnist soojendussaadet siiski pole, tegelik ülekande algus 21.40.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustViaplay äpp ei startinud jälle. Hakkasin finaali asemel hoopis Mart Sanderi uut filmi vaatama.
Kommentaar
-
Pilti?
Eile ma seda konverentsifinaali vaatasin umbes veerand silmaga, sest Bosch oli palju huvitavam. Siiski ühel hetkel märkasin, et jookseb korduses Roma värav ja nii juba mitu minutit järjest iga nurga alt. Samal ajal pidi teine poolaeg ammu käima. Panin korra ülekande kinni, tegin uuesti lahti ning äkki oli mäng jälle laivis. Mis anomaalia see oli?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Kas te ise oma sponsoreeritud FB postitusi ei näe siis?
Eile ma seda konverentsifinaali vaatasin umbes veerand silmaga, sest Bosch oli palju huvitavam. Siiski ühel hetkel märkasin, et jookseb korduses Roma värav ja nii juba mitu minutit järjest iga nurga alt. Samal ajal pidi teine poolaeg ammu käima. Panin korra ülekande kinni, tegin uuesti lahti ning äkki oli mäng jälle laivis. Mis anomaalia see oli?
Anomaalia osas - annan info edasi, mul muud suurt siin teha kahjuks ei ole. :/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar