Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Parim värav

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Parim värav\'

Originally posted by tembuu
    Kuule,Nuff Said al-hambra..
    Ma pidasin silmas ikka 2 bicycle kicki mängus...ja mitte mingid poolikud üle puusa löödud. Ikka ehedad üle pea pandud...
    Kuule-tembuu-vembuu. Loe uuesti. Mu postiuses oli nagu teema ja siis alateema või nii. 2 bicycle kicki pole mina näinud, kuid meenutasin parimat, mida olen.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Võibolla hoopis see ?

www.hot.ee/darren/Letiss.gif

Kommentaar

täna näitas tv 3 uudistes kuidas mingis brasiilia noorte mängus löödi värav 4 sekundiga poole platsi pealt.see oli päris naljakas

Kommentaar

Originally posted by Martin

Kuid sellisied poollööke sünnib iga mängudevoor kuskil. Samas kõige ilusam neist on raudselt Edmilsoni oma MM-il Costa Rica vastu.
          Väga õige! Minu meelest on see värav küllalti underrated.
          \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Minu meelest just overrated. 5 meetri pealt l88dud, pole ime, et v2ravavaht n2ppe vahele ei saanud. 30 meetri pealt on isegi tavalist kolli raskem lyya. Aga vot Trevor Sinclair 1996/97 FA Cup\'is karistusalast v2ljast k22rl88giga koll...
            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
            The Special One

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Minu meelest just overrated. 5 meetri pealt l88dud, pole ime, et v2ravavaht n2ppe vahele ei saanud. 30 meetri pealt on isegi tavalist kolli raskem lyya. Aga vot Trevor Sinclair 1996/97 FA Cup\'is karistusalast v2ljast k22rl88giga koll...
              Küsimus ei ole üldse selles kui kaugelt see löödi. Asi on lihtsalt sheer brilliance - mees hetkega otsustas täiesti võimatust olukorrast sooritada tehniliselt pea võimatu löök. Kaugelt löödud kääride puhul on piisavalt aega mõelda eelseisnevale sooritusele ja seda saab teha valides kõige mugavama kehaasendi. Keskmisele MMi jalgpallurile pole tavaline käärlöök mingi imeasi. Edmilsoni polnud aega mõelda, tal polnud aega keha sättida. Tüüp on lihtsalt nii andekas, et tunneb ennast pea alaspidi palliga sama mugavalt kui jalad maas.
              \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by greenday
                Küsimus ei ole üldse selles kui kaugelt see löödi. Asi on lihtsalt sheer brilliance - mees hetkega otsustas täiesti võimatust olukorrast sooritada tehniliselt pea võimatu löök. Kaugelt löödud kääride puhul on piisavalt aega mõelda eelseisnevale sooritusele ja seda saab teha valides kõige mugavama kehaasendi. Keskmisele MMi jalgpallurile pole tavaline käärlöök mingi imeasi. Edmilsoni polnud aega mõelda, tal polnud aega keha sättida. Tüüp on lihtsalt nii andekas, et tunneb ennast pea alaspidi palliga sama mugavalt kui jalad maas.
                Ja asi pole ka AINLT selles. Nimelt Edmilson oli üldse see, kes kogu selle olukorra vasakul äärel algatas. Siis mängis veel seinasöödu (lükkas palli kenasti äärele) enne kui tormas ise karistusalla ning oli täpselt sellel kohal kuhu tsenderdus lendas.

See oli fantastiline rünnak ning tema värav oli nigu kirss tordi peal. Tõesti: sheer brilliance.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Fantastiline rynnak, mis sai lahenduse t2nu rikoshetile. 1996.a. EM\'l ytlesid skeptikud selle t6ttu Poborsky v2rava kohta - koba.
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

Kommentaar

Originally posted by makser

täna näitas tv 3 uudistes kuidas mingis brasiilia noorte mängus löödi värav 4 sekundiga poole platsi pealt.see oli päris naljakas
                    See oli tõesti hämmastav värav. Kuna Greenday selline proff on võiks ta mõnes mängus seda ka proovida järgi teha.

Kommentaar

FC Tiigrite Taliturniiri finaal

FC Nimeta ja Roosna-Alliku viigis 3:3.

Pool minutit l6puni

J2rsku p22seb roosna-alliku ryndaja l66gile.L66k aga tabab nimeta m2ngija jala sisekylge ja v6tab sealt sellise vindi,mis lendab teise v2ljaku poolele ja otse risti.Ja nii lihtne oligi turniiri v6iduv2rav
                      2002 FC EBS Team
                      2003 FC Nimeta
                      2004 FC Nimeta
                      2005 FC Nimeta
                      2006 Tallinn United FC
                      2007 Tallinn United FC

Kommentaar

seedorfi värav REALi eest mängides, 40 meetrilt pommlöök

Kommentaar

no giggsi koll arsenalile on kindlasti parimaid. midagi sarnast näitas mees hiljuti CL-s, ma ei mäleta ainult, oli see baseli või juve vastu.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

OK paneks ka mõned lingid üles. Ei taha väita, et need parimad oleks, kuid head ikkagi. Eriti hea on Mendy värav.

NB! mul ei ole failidel laiendusi. Windows Media Player peaks failid ise ära tundma. Muidu on formaadiks .mpg.

http://www.zone.ee/no9/1
                            http://www.zone.ee/no9/2
                            http://www.zone.ee/no9/3
                            http://www.zone.ee/no9/4
                            http://www.zone.ee/no9/5
                            http://www.zone.ee/no9/6

Kommentaar

Originally posted by Yourself

Originally posted by makser

See oli tõesti hämmastav värav. Kuna Greenday selline proff on võiks ta mõnes mängus seda ka proovida järgi teha.
                              Kauglöögid mul nii head ei ole Pealegi ma ei väsi kordamast, trikk, millest ennem juttu oli pole mingi proffus, sellega saab hakkama iga keskmine 15-aastane trennipoiss.

Kommentaar

kõige parem värav mida mina näinud olen, oli ronaldinho värav inglismaa vastu veerandfinaalis. ja kusjuures operi teine värav kanada vastu oli ülitäpne, mis ei jää kindlasti alla nii mõnelegi eespool mainitutele väravatele.

Kommentaar

Working...
                                X