Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM või Meistrite Liiga?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'MM või Meistrite Liiga?\'

Originally posted by SleepWalking
    see on ju iseenesest intellektuaalselt huvipakkuv idee, aga ma oma tagasihoidlikkuses ei usu, et see iial teoks saab. ja seda justnimelt finantsilistel kaalutlustel - cl on selline rahalehm, mida võib praegu tundub, et lõputult lüpsta. 256 meeskonda platini süsteemi järgi tähendaks seda, et suuremad riigid saaksid sarjas oma 10-15 kohta ning väiksemad oma 3-4 st. u. kohtla - järve keemik mängiks võibolla liverpooliga ja arsenal kohtuks ljepaja paaditööstuse meeskonnaga?
    Nojah mina ju ka ei usu, et see teoks saab, aga samas oleks see kõige parem viis Euroopa parima klubimeeskonna selgitamiseks.
    Mida aga sellise formaadi jõuline läbisurumine kaasa tooks, on tippklubide eraldumine UEFA-st. Ja see ei ole samuti hea Euroopa jalgpallile. Siiski usun, et mingi kompromiss oleks omal kohal, ka väiksemate riikide klubide osalust oleks vaja suurendada. See praegune 3 Hispaania, 3 Itaalia + paar ülejäänut süsteem CL veerandfinaalis ei ole normaalne. Nii palju Euroopa jalgpallipotensiaalist jääb kaasamata.
    Aga eks ma üks paras romantik olen muidugi.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

MM on syndmus omaette mida teavad k6ik kel v2hegi huvi jalgpalli vastu. Isegi mu vanaema, kes on nii kaugel jalgpallist kui pluto p2ikesest vaatas 98 aasta MM finaali, 8eldes et ilusti m2ngivad need poisid seal.
      CL on v6istlus mis on oluline Euroopa klubi tasandil. Vaevalt, et Ecuadori v6i LAV jalgpalli f2nnid hoolivad, kes v6itis CL. Mnajhh erandid v6ivad tekkida suurklubide puhul nagu R.Madrid v6in ManU, kel f2nne yle maailma.
      Vaielge vastu, kuid minule tundub, et rahvuskoondises m2ngimine ei ole enam mitte auasi vaid enamusjuhtudel v6imalus ennast suurklubidele/sponsoritele n2idata/t6estada.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
        Rahajõmmide unistus kinnisest Euroliigast ei tohi teoks saada.
        mida sa selle kinnise euroliiga all silmas pead?
        eks see praegunegi cl on ju suht kinnine, euroopa suurliigade viie, ehk kuue rahakama klubi hulgast tuleb alagrupiturniirile pääsejaid, nende sekka võib aegajalt vaid suurte halva aasta korral mõni hea vormi leidnud üllataja sattuda, kes tegijaist kohe seejärel tyhjaks ostetakse või muul põhjusel ebastabiilsusse kalduvad ja siis põhja lendavad. kolksti. viimaste aastate tegijaist nt kaiserslautern, leeds, bayer.
        jah, ok, on keskmike hulka kuuluvaid klubisid, mis oma liigas enamasti esimesel-teisel positsioonil ning mänguliselt enamvähem yhel tasemel püsivad ja aegajalt end euroopas näitavad - feyenoord, porto, celtic, rosenborg, anderlecht, kuid uefa cup on ka nende jaoks lagi.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by Marduk

MM on syndmus omaette mida teavad k6ik kel v2hegi huvi jalgpalli vastu. Isegi mu vanaema, kes on nii kaugel jalgpallist kui pluto p2ikesest vaatas 98 aasta MM finaali, 8eldes et ilusti m2ngivad need poisid seal.
          CL on v6istlus mis on oluline Euroopa klubi tasandil. Vaevalt, et Ecuadori v6i LAV jalgpalli f2nnid hoolivad, kes v6itis CL. Mnajhh erandid v6ivad tekkida suurklubide puhul nagu R.Madrid v6in ManU, kel f2nne yle maailma.
          Vaielge vastu, kuid minule tundub, et rahvuskoondises m2ngimine ei ole enam mitte auasi vaid enamusjuhtudel v6imalus ennast suurklubidele/sponsoritele n2idata/t6estada.
          täitsa õiget juttu ajad ,rahvuskoondise mängud on näitamisex suurtele klubidele et sa ka mängid jalgpalli.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

Originally posted by mcnamara
            Rahajõmmide unistus kinnisest Euroliigast ei tohi teoks saada.
            mida sa selle kinnise euroliiga all silmas pead?
            Olukorda, kus ManU ei pea enam kunagi Rosenborgi või Baseliga kohtuma, vaid mängib hooaeg läbi \"supermänge\" Real Madridiga. Haiiiiiiiiiiiiiigutus.
            Mina jään alati pooldama Euroopa Karikasarja, kus algusest lõpuni mängitakse knock-out süsteemis, st paari kaotaja langeb välja. Otsus CL üks alagrupiring kaotada on ka tegelikult samm õiges suunas.

Ja tsaka08, iga vähegi endast lugupidava jalgpalluri esmane eesmärk MMil on oma kodumaad väärikalt esindada, mitte rahajõmmidele oskusi näidata. Minus on olemas tugev usk, et nii on see ka veel 21. sajandil.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
            X