minu jaoks on ikkagi Jumal MESSI!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes on maailma parim jalgpallur?
Collapse
X
-
Sry, mul lihtsalt viirastus see kuidas kutid pead pidi kokku hüppavad chipi peale ja pall ikkagi väravasse kukub.Algselt postitas Jasper Vaata postitustNo kui sul on väravas Casillas ja Buffon, siis vaevalt nende kahe vahelt midagi läbi lipsab.
Aga kui teemast rääkida siis, idee poolest kõlaks ...minu lemmikmängijad.... palju paremini, sest envei on juu parima nimetamine vähemalt siin foorumis suht subjektiivne.
Ma ei kujutagi ette , et minu "startingeleven" ja kes võiksid pingil olla ja kas oleks võitmatu või maailma parim, aga see mansa sisaldaks nimesi nagu Hierro, Helquera, Shearer,Raul,Costa,Casillas(kes muu), Morientes,Makelele, Redondo, Pippo,Luis Enrique ,Cafu, Figo , Carlos, Laudrup (mees kelle pärast ma üldse Reali hakkasingi fännama) ja isegi Nobby mahuks pingile .Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
iga mäng inglismaa vastu on finaal. vohh.Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustlegendid hulka arvestades usun, et ei pea kahtlema, et selleks on Maradona...hoolimata tema finaalis löödud käega väravast. xD
Kommentaar
-
Nonoh. Keegi pole liiga noor, et veidi vutilugu tudeerida.Algselt postitas Jasper Vaata postitustiga mäng inglismaa vastu on finaal. vohh.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar