Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes on maailma parim jalgpallur?
Collapse
X
-
Algselt postitas -Rain- Vaata postitustIse pean maailma parimaks hetkel Messit.
See, kuidas tal ikka pall jala küljes püsib kui liimiga, kuidas ta võitleb iga palli pärast, kui kiire ta on, kuidas ta ei jää pikali jonnima, pärast väikest kõksu jala pihta... Kõik see teeb ta parimaks hetkel, minu jaoks.
C.Ronaldo minu arust parem - Messiga on teda küll raske võrrelda aga....
1. Ronnaldo on kiirem.
2. Ronaldo on peamängus ülivõimas - Messi seevastu üsna nõrk.
3. Ronaldol on paremad löögid ja karistuslöögid.
4. Tehnika enamvähemvõrdne, Mõlemad isetsevad räigelt.
5. Messi sööduoskus veidi parem.
6. Kukuvad väga kergelt eriti Ronaldo.
Kommentaar
-
üks mees on ennast juba põhimõtteliselt kahes maailma tippliigas kehtestanud, teine särab siiani veel ainult ühes. No ja siis on veel meistrite liiga ,kus nad mõlemad madistavad.Ma ei taha öelda et üks on teisest parem vaid pigem vihjata et huvitav oleks nt Messit näha premieris"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Meistrite liiga finaalis lõi Messi ManUle PEAGA väravaAlgselt postitas karl54 Vaata postitustC.Ronaldo minu arust parem - Messiga on teda küll raske võrrelda aga....
1. Ronnaldo on kiirem.
2. Ronaldo on peamängus ülivõimas - Messi seevastu üsna nõrk.
3. Ronaldol on paremad löögid ja karistuslöögid.
4. Tehnika enamvähemvõrdne, Mõlemad isetsevad räigelt.
5. Messi sööduoskus veidi parem.
6. Kukuvad väga kergelt eriti Ronaldo.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitust2. Ronaldo on peamängus ülivõimas - Messi seevastu üsna nõrk.
Kommentaar
-
Teada tuntud video. Ta kuulis enda arvates vilet ja sellepärast mängis käega.Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Aga hetkel on maailma parim kas Cesc või Messi, äärmisel juhul Ibra. Eriti vastaseid hetkel pole. Kuna C.Ronaldo vigastatud juba pikalt siis võis tema välja jätta.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustAlexandre Rodrigues da SilvaMitu korda veel?Algselt postitas krissu04 Vaata postitustAlexandre Rodrigues da Silva
Kommentaar
-
No ta on löönud sellel hooajal hispaania liigas juba viis väravat.Eks kuu lõpus ole näha kas ta tõsiste vastastega mängides ka särab.Iseasi kuidas ta vorm selleks ajaks on.Will seeAlgselt postitas WeThePeople Vaata postitustmismõttes kristiina ennast la ligas kehtestanud on?"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar