Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Derbyd

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Derbyd\'

Originally posted by dede

Isiklikult huvitab mind kõige rohkem Fc Nõo ja Jk Nõo vastasseis mis on alati kompromissitu ja vaatajate rohke .Eilasel matsil oli kohal ligi kümme matsi, mäng lõppes 0:0, nagu tavaliselt.
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Originally posted by daywalker

Originally posted by dede

Isiklikult huvitab mind kõige rohkem Fc Nõo ja Jk Nõo vastasseis mis on alati kompromissitu ja vaatajate rohke .Eilasel matsil oli kohal ligi kümme matsi, mäng lõppes 0:0, nagu tavaliselt.
      Kusjuures see oli nagu lihtsalt liiga täppi läinud postitus daywalker . Tõesti hea, et siin on mehi, kes suudavad niivõrd lollile postitusele(mõtlen dede kommentaari) niivõrd tabava vastupostituse susata!!< naeran ribadeks>

Kommentaar

muidugi daywalkeri kommentaar oli küll rusikas silmaauku aga samas lugedes dede teksti ütleme nii, et võttis ka suu kõrvuni. Meeldiv, et ta on endale miskit põnevat!
        “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Venemaal on kõva derbi - Peterburi Zeniit-Moskva Spartak. Fännid armastavad teineteist nii väga
          Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Vajuta siia, et saada lehele, kus saad kontrollida oma teadmisi derbyde kohta üle maailma. Ilma mingeid abivahendeid kasutamata sain 60-st pisut üle pooled meeskonnad koju aetud, guugli abil on protsent muidugi \"veidi\" kõrgem... (Kahjuks ei tule ka linnade inglise keelsete nimede teadmine!)

Kommentaar

49 60-st. Need kuradi Brasiilia linnad läksid kõik sassi mul. Lisaks arvan, et avastasin ühe vigase küsimuse.
              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
              The Special One

Kommentaar

lahe asi. aga teadmised on keskpärased - 39.

Kommentaar

37 peast. naljakas oli see, et linnade nimed olid vappidelt eemaldatud, välja arvatud kirillitsas MINSK. okok, ega seal UK-s keegi neid hieroglüüfe jagagi.
                  kahju, et eksimusi ja puudu jäänud vastuseid lõpuks teada ei saa, kogu haridus jääb saamata.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

32, Lõuna-Ameerika omade poole ei vaadanuki, mitte et ma teadnud oleks kui ma oleks vaadanud. Ja kulus nati aega ka, et Copenhagen ja Bucharest õigesti kirjutada.

Kommentaar

Ise sain esimese korraga täpselt fitti ja SW vahele, seega 38... Nagu vist suurele osale meist, valmistasid ka mulle kõige enam raskusi need Ladina-Ameerika tiimid, siis mõned täiesti tundmatud meeskonnad ja ka Saloniki spellimine võõrkeeles näiteks...

Originally posted by Jaan

Lisaks arvan, et avastasin ühe vigase küsimuse.
                      Zagreb?? Või East Fife??

Kommentaar

Zagreb. Dinamo muudeti mingi aeg Croatiaks ja kui Tudjman kõrvad pea alla pani, siis fännide nõudmisel tagasi Dinamoks. Samas, äkki on teine Zagrebi Croatia veel, tont seda teab.

fittile. Ega midagi, kui ise ei jaga, jagab guugl! Ma sain lõpuks kõik teada niimoodi.
                        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                        The Special One

Kommentaar

fittile. Ega midagi, kui ise ei jaga, jagab guugl! Ma sain lõpuks kõik teada niimoodi.

tegelikult võiks ju vastastikuse abi korras mõned tutvustavad lõigud võõramate derbide kohta ää tõlkida ja siia teistelegi lugemiseks panna? kui ma just momendil välja ei läheks, teeksin kohe nt Flu ja Fla derbiga algust..maybe later then.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by efafan

Lisaks arvan, et avastasin ühe vigase küsimuse.
                            Zagreb?? Või East Fife??
                            Kuna küsimus seal näeb välja \"In which town or city would you usually need to be to watch derby matches between these clubs?\", siis võivad tegelikkuses mõned teisedki vastused vaieldavad olla ...
                            Nagu siit selgub, ei mängi East Fife ja Raith Rovers ühes ja samas linnas. Aga kohalik vastasseis on ta sellegipoolest...

Zagrebi kohta ei tea ka midagi targemat öelda, kui et Flora vastu mängis ikka Dinamo :P. Aga samas võib tõesti võimalik olla, et kuskil madalamas divisjonis on praegugi olemas Croatia.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

tegelikult võiks ju vastastikuse abi korras mõned tutvustavad lõigud võõramate derbide kohta ää tõlkida ja siia teistelegi lugemiseks panna? kui ma just momendil välja ei läheks, teeksin kohe nt Flu ja Fla derbiga algust..maybe later then.
                              No ega ma tausta uurima hakanud, lihtsalt vaatasin, et kus linnas siis klubid pesitsevad. Kui keegi tõesti ise guugliga hätta jääb, olen aga loomulikult nõus aitama ja vihjeid andma.
                              The Special One

Kommentaar

55 60st.. enamus suht valutult, brasiilia omad olid sellised mis vajasid natuke mõtlemist. tshiili pealinna oma oli lihtne aga kurat seda nime nüüd teab. shanghai oli ka paras pähkel..

ja ingliskeelsete nimede väljamõtlemine on ka kunst omaette. saloniki jäigi sinnapaika..

Kommentaar

Working...
                                X