Replying to Topic \'Derbyd\'
ei ma ei pidand isegi silmas seda, et vastuse otsimisega hätta jääks - nt meli ülevaadet saksa derbidest ja nende taustast oli igavesti huvitav lugeda.
tuntumatest muu maailma derbidest on enamik (
) ikka siitsealt lugenud, aga kuigi asi mind huvitab, ei oleks mul ilmselt aega pühenduda materjali otsimisele meie jaoks (ennekõike geograafiliselt aspektist siis) vähemtuntud derbide tagamaade kohta (kes keda millal ja miks).
ehk et kui keegi juba guuglisse ennast harima läks, siis võiks lahkest südamest teistelegi teadmisi jagada.
hommikul seda derbide testi tehes jõudsin fla-flu derbini, hakkasin igaks juhuks selle kohta infi otsima (oli ta nüüd rio või sao paulo) ja kuigi teades varasemast, et flamengo ja fluminense vastasseis kujutab endast rahva ja aristokraatia vahelist vastuseisu, jäin lugema seda lugu ja siis kogu ülejäänud saiti, niipalju kui päeva jooksul jõudsin. lugemist seal igaljuhul jätkub, ja sugugi mitte igavat!
Originally posted by Jaan
No ega ma tausta uurima hakanud, lihtsalt vaatasin, et kus linnas siis klubid pesitsevad. Kui keegi tõesti ise guugliga hätta jääb, olen aga loomulikult nõus aitama ja vihjeid andma.
Originally posted by fittibaldi
tegelikult võiks ju vastastikuse abi korras mõned tutvustavad lõigud võõramate derbide kohta ää tõlkida ja siia teistelegi lugemiseks panna? kui ma just momendil välja ei läheks, teeksin kohe nt Flu ja Fla derbiga algust..maybe later then.
tegelikult võiks ju vastastikuse abi korras mõned tutvustavad lõigud võõramate derbide kohta ää tõlkida ja siia teistelegi lugemiseks panna? kui ma just momendil välja ei läheks, teeksin kohe nt Flu ja Fla derbiga algust..maybe later then.
tuntumatest muu maailma derbidest on enamik (

ehk et kui keegi juba guuglisse ennast harima läks, siis võiks lahkest südamest teistelegi teadmisi jagada.

hommikul seda derbide testi tehes jõudsin fla-flu derbini, hakkasin igaks juhuks selle kohta infi otsima (oli ta nüüd rio või sao paulo) ja kuigi teades varasemast, et flamengo ja fluminense vastasseis kujutab endast rahva ja aristokraatia vahelist vastuseisu, jäin lugema seda lugu ja siis kogu ülejäänud saiti, niipalju kui päeva jooksul jõudsin. lugemist seal igaljuhul jätkub, ja sugugi mitte igavat!
Kommentaar