320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKaljuveer oleks nagu purjus seal...
Kommentaar
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitust"Zenjov võtab palli kätte
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustIlmselt oli mõtetega kossumängus veel>>
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMis anekdoot oli siis?
Mina küll naersin. Mitte küll nalja, vaid seda kohmetu vaikuse pärast, mis sellele anekdoodile järgnes
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustArmeenia raadiole helistatakse ja küsitakse, millal tuleb Armeeniasse kommunism. Armeenia raadio vastab, et mitte kunagi. "Miks nii", küsitakse vastu. Sellepärast, et kommunism pole enam mägede taga, aga Armeenia on mägede taga.
Mina küll naersin. Mitte küll nalja, vaid seda kohmetu vaikuse pärast, mis sellele anekdoodile järgnes
Ma pole ka mingi eriline Kaljuveeri fänn, aga pole see Zelinski parem midagi. Vot Ott, see oleks ikka tase.
Kommentaar
-
rubriik "nädala sõna"
Algselt postitas NIRK Vaata postitust"Zenjov võtab palli kätte,lööb,oiiiiiii,zenjovil võimalus ja lööb ja lööb värava !!!"
vaata ka: "mädal", "Dmitri Ustritski", "Emil Rutiku", "aiteh", "kui pikk on shaun wright-phillips".armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustKuuse Lemps ja Gert Kallaste..
hea,et polnd Risto
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSee on küll väga tore uudis: ETV kannab juunis üle Konföderatsiooni karika otsustavad mängud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar