kui ma õigesti kuulsin, siis kalkun ütles "saab minna oma väimehe maradona juurde", kui sergio agüero välja vahetati. ma ei tea täpselt, kui vana laps 20-aastasel sergiol on, aga maradona on igal juhul perv siis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Kalkun loeb paberilt väga tarka infot korvpalluri kohta ja Sõber ütleb selle peale : "Oi Kristjan kui tark sa meil oled! "
Kalkun ütleb siis selle peale vastu : "Ma olen ju isegi ülikoolis käinud."Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustJa see ,et ta kordas koguaeg ,et tänane kossu finaal oli aegade parim.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust
No perse, suhtle Avoga.
Kui Marko suhtleks Avoga siis ei saaks me ju 3 korda teada, kus klubis Kompany mängib nüüd!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar