Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

ETV

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mask
    Allez l'OM
    • Nov 2007
    • 15866

Algselt postitanud kasutaja Kasepats-Pidur poolt
    Arne Sirel on vist praegu teravaim/lahedaim pliiats ETV suusaülekannete abikommentaatorite karbis.
    Täiesti nõus. Hea oli suusavahetusega sõitu kuulata, ja kui tihtipeale on Eurospordi pealt just halva kommentaari pärast vaadatud, siis suusavahetust vaatasin ETV-st.

Kommentaar

• marcello
      Universumi Direktor
      • Apr 2002
      • 6550

Pekk vist ikka Swedpankis tööl ja FIS-i mingi delegaat ka veel
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

• dwideng
        U21
        • Jul 2005
        • 757

Kaljuveerist kehvemat ei ole... Isegi Zilmer on kuulatavam... Eile intervjuusid tehes tundus mulle, et Kajuveer ei olenud kaine... Masendav igatahes! Kas siis tõesti keegi ei suuda err'ist aru saada, kui kehva see mees on... Las ajab asju, sellega saab vist hakkama, aga nigu suu lahti teeb hakkab sulaselget "sitta voolama"... Siin ei ole asi alas isegi, Säärits on iluusiutmise kohalt päris hea, aga Kaljuveerel ei ole mitte ainsamatki ala, mida Ta valdaks, ja isegi kui valdab, siis ma ei tea, kas ebakindlus või olematu lühimälu vormivad selle nii pildis kui helis täielikuks kräpiks... Kohutavalt kehv!

Kommentaar

• Aílton
          Loner
          • Mar 2004
          • 4015

Algselt postitanud kasutaja Mask poolt
          Huvitav, et Tiit Pekk pole sellel hooajal eriti Kommenteerinud.
          Ju ta treenis Tartu Maratoniks. Mulle tundus, et ta vilksatas kaamera eest läbi ja päris heal kohal ka veel.
          AILTON

Kommentaar

• jansa
            Eesti koondislane
            • Oct 2001
            • 2417

..minuarust on ainuke kommentaator OM-il kelle jutt närvidele ei käi - Kalkuni Kristjan. Aga see on minu arvamus.
            RummaBastards!

Kommentaar

• Mädavagla
              Asjahuviline
              • Mar 2008
              • 86

Mulle käib täiega pinda hokikommentaar. Ma teiste alade puhul pole seda tähele pannud, aga Kalkuni kommentaar jõuab mingi sekund poolteist varem raisk. Muidugi see pole tema süü, aga ega ei viska siibrisse küll kui vend karjub värav, aga pildis lööb alles peale. Sildre näeb pilti ka hilinemisega, ta on vähemalt sünkroonis. Ju see kommentaar hilineb meie pildiga võrreldes ehk muude alade puhul ka, aga kuna hoki on nii kiire mäng, siis ma olen suht loobunud Eesti kanalitelt selle vaatamisest.

Kommentaar

• budu
                gröönimaa pallur
                • Mar 2004
                • 13500

Kaljuveer ei taha mitte kuidagi Aderile sõna anda.Millisel alal Kaljuveer üldse kodus on?kui üldse selline ala olemas on.ehk suudab malet ja kabet kommenteerida
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

• Mask
                  Allez l'OM
                  • Nov 2007
                  • 15866

Algselt postitanud kasutaja budulojus poolt
                  Kaljuveer ei taha mitte kuidagi Aderile sõna anda.Millisel alal Kaljuveer üldse kodus on?kui üldse selline ala olemas on.ehk suudab malet ja kabet kommenteerida
                  Sellist ala, kus saaks koguaeg statistikat ette lugeda.

Kommentaar

• budu
                    gröönimaa pallur
                    • Mar 2004
                    • 13500

Algselt postitanud kasutaja Mask poolt
                    Sellist ala, kus saaks koguaeg statistikat ette lugeda.
                    siis peaks ta statistikaametisse tööle minema.aga seal puudub jälle liikuv pilt
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

• vincent
                      pohlaku koer
                      • Oct 2005
                      • 11538

tennis, ralli ja ülla-ülla jalgpall on ta enda sõnul tema lemmikaladeks... Jumal tänatud, et ETV seda esimest peaaegu üldse ei näita ja need üks-kaks fedcupi ülekannet aastas saab välisjõududega ära teha.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• vtp
                        #stopthesuperleague
                        • Mar 2002
                        • 2065

Algselt postitanud kasutaja jansa poolt
                        ..minuarust on ainuke kommentaator OM-il kelle jutt närvidele ei käi - Kalkuni Kristjan. Aga see on minu arvamus.
                        Samas minule küll käib. Võib-olla on asi ETV setupis, aga see, kuidas ta alatasa külaliskommentaatoritel peaaegu üldse rääkida ei lase, on minu jaoks väga häiriv. Vahel kipub ta seda tegema üht mõtet järjepanu ümber sõnastades ja see muudab asja eriti nõmedaks.

Aga mis Kuuse-Lempsi puutub, siis hoolimata kõikidest ta vigadest ja heietamistest, on minul selle mehe vastu aastatega kõvasti respekti kogunenud ja ilma temata ma suusaülekandeid ette ei kujutakski.
                        20 LEGEND

Kommentaar

• lenc
                          Eesti koondislane
                          • May 2004
                          • 3756

Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
                          tennis, ralli ja ülla-ülla jalgpall on ta enda sõnul tema lemmikaladeks... Jumal tänatud, et ETV seda esimest peaaegu üldse ei näita ja need üks-kaks fedcupi ülekannet aastas saab välisjõududega ära teha.
                          Aga olümpial oli ta tenniseülekannete puldis kohal ja hakkas sellist statistikat ette lugema, et suu jäi lahti...

Kommentaar

• eston maravilha
                            V9
                            • Aug 2001
                            • 18294

see kohalik ekspert une-mati, kes koos osilaga mäesuuska kommib, suudaks ka amfilaksu all oleva orava magama rääkida. täiesti kohutav.

e: fakk raisk, mind ei huvita, kas raskus on suuskade esimestel või tagumistel otstel.

Kommentaar

• Gallacher
                              Eesti koondislane
                              • Dec 2008
                              • 3277

Algselt postitanud kasutaja eston maravilha poolt
                              see kohalik ekspert une-mati, kes koos osilaga mäesuuska kommib, suudaks ka amfilaksu all oleva orava magama rääkida. täiesti kohutav.

e: fakk raisk, mind ei huvita, kas raskus on suuskade esimestel või tagumistel otstel.
                              Täpselt nii. See sell ületab oma juhmi uimasusega isegi legendaarse Tarvo Villomanni. Aga noh, ega mäesuusatamises abikommentaatorite puhul suurt valikut vist pole ka.

Kommentaar

• budu
                                gröönimaa pallur
                                • Mar 2004
                                • 13500

Algselt postitanud kasutaja eston maravilha poolt

Ta räägib täpselt sama tempokalt nagu meie mäesuusataja mäest alla kulgeb
                                Ott Järvela

Kommentaar

Töötlen...