Algselt postitas vincent
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKogu lugupidamise juures nende vastu, ei pidanud silmas uudistelugejaid.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPriit Kuusk luges ka siin paar päeva tagasi spordi uudised. Väga mõnna oli kuulata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPriit Kuusk luges ka siin paar päeva tagasi spordi uudised. Väga mõnna oli kuulata.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitusteile luges ka. vähemalt saime teada kes ta lemmik hokikoondis on
Kommentaar
-
Öelge, kas meeste slaalomi ajal oli keegi ära surnud vä?
Kui muidu võib iluuisutamist poole silmaga jälgida, siis kuulata küll ei suuda, Säärits on hullem kui Kuuse ja teised kokku. Ma saan aru et tuleb entusiastlikult kommenteerida, aga üle punnimine on minu arust hullem kui vajaka jäämine milleski.AILTON
Kommentaar
-
Kui Priit Kuusk veel sporditoimetuses töötas oli ta mu lemmiktoimetaja. Aga kahjuks hea tegija võeti sealt ära. Jalkakommentaarid olid tal samuti väga asjalikud. Mees jagas teemat. Olen teda näinud ka Flora ja rahvuskoondise mängudel. 28. veebruari spordiuudiste hokireportaaž oli ka tase.
Stiilinäide kuidas pokkeri head´s up-ist reportaaži teha: http://www.youtube.com/watch?v=ZUGQW...layer_embeddedAlgselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustkui mina oleksin raul olle asemel, siis mina küll enam lembitu kuusega koos ei kommenteeriks, sest vähemalt mind ajaks küll närvi, kui lempa segaks mulle vahele ja ei lubaks lauset lõpetada nii 24 korda ülekande jooksul.
Kommentaar
-
Kristjan "vasturünnakukoht" Kalkun on jah päris asjalik. Kui vaid selle vasturünnakukoha asemel midagi muud ütleks. Vahest ütles siis, kui litrit löödi, et hoopis visati ja vastupidi, aga üldiselt sai väga hästi hakkama.
Olle tahtis ehk liialt näidata, et ta on hoki sees aastakümneid olnud ja läks oma aruteluga tihti raba suunas. Kippus ennustama ja pani puusse.
Kommentaar
-
Ma vaatasin umbes 10 minutit mäesuuska ETV pealt ja see teine kuju seal Osila kõrval pani tõeliselt hämmastama. Pikad, aeglased, mõtlikud monoloogid teemadel, mis ekraanil toimuvaga ei haaku.
Pekingi OM-i ajal oli üks sama veider asjatundja, kes oli pandud seal riistvõimlemist kommenteerima.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Nagu keegi siin eelnevalt kirjutas, on põhjalik kodutöö ülioluline. Võtame kasvõi sellesama Mertaranta, keda mulle alati meeldib kuulata kui soomlased parajasti ei mängi. Tema eelteadmised on hämmastavad. Usun, et eilse hokifinaali aegu ei jäänud ükski mängija põhjalikult tutvustamata - ja seda emotsionaalse mängukommentaari kõrvale. Tõeline oma ala meister.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar