Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Kogu lugupidamise juures nende vastu, ei pidanud silmas uudistelugejaid.
    Herr Tuul alles hiljuti oli ju kommentaatori rollis ka. Selles sõprukas Albaania vastu. Testiti vist MM-i jaoks.

Kommentaar

Ajaa, nüüd meenub tõesti. Kodanik on tegelikult seni muus osas igati positiivse mulje jätnud, oleks meeldiv küll, kui talle stabiilselt hakataks ka otseülekandeid usaldama.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
        Kogu lugupidamise juures nende vastu, ei pidanud silmas uudistelugejaid.
        Aga kõik alustavad ju uudistelugeja koha pealt. Ka Jurtšenko ja Kalkun lugesid algul vaid uudiseid. Uuemad jäetakse alati koju uudiseid lugema. Oled tubli poiss ja tööga hakkama saad, võid ka reportaaže teha ja hiljem juba otseülekandes midagi kommenteerida.
        Algselt postitas alehis
        "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
        Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Priit Kuusk luges ka siin paar päeva tagasi spordi uudised. Väga mõnna oli kuulata.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Priit Kuusk luges ka siin paar päeva tagasi spordi uudised. Väga mõnna oli kuulata.
            See vist oli olude sunnil, kuna 24h ei saa ka ju Maxim kõike kodus teha

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
              eile luges ka. vähemalt saime teada kes ta lemmik hokikoondis on

Kommentaar

Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
                eile luges ka. vähemalt saime teada kes ta lemmik hokikoondis on
                Väga hea lugu oli kusjuures. Omapärane ja teistmoodi lähenemine. Muidu on ikka selline imal, rohkem kohustusest, kui tahtmisest tehtud.

Kommentaar

Öelge, kas meeste slaalomi ajal oli keegi ära surnud vä?

Kui muidu võib iluuisutamist poole silmaga jälgida, siis kuulata küll ei suuda, Säärits on hullem kui Kuuse ja teised kokku. Ma saan aru et tuleb entusiastlikult kommenteerida, aga üle punnimine on minu arust hullem kui vajaka jäämine milleski.
                  AILTON

Kommentaar

kui mina oleksin raul olle asemel, siis mina küll enam lembitu kuusega koos ei kommenteeriks, sest vähemalt mind ajaks küll närvi, kui lempa segaks mulle vahele ja ei lubaks lauset lõpetada nii 24 korda ülekande jooksul.

Kommentaar

Kui Priit Kuusk veel sporditoimetuses töötas oli ta mu lemmiktoimetaja. Aga kahjuks hea tegija võeti sealt ära. Jalkakommentaarid olid tal samuti väga asjalikud. Mees jagas teemat. Olen teda näinud ka Flora ja rahvuskoondise mängudel. 28. veebruari spordiuudiste hokireportaaž oli ka tase.
                      Stiilinäide kuidas pokkeri head´s up-ist reportaaži teha: http://www.youtube.com/watch?v=ZUGQW...layer_embedded
                      Algselt postitas alehis
                      "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                      Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas freestyle01 Vaata postitust
                        kui mina oleksin raul olle asemel, siis mina küll enam lembitu kuusega koos ei kommenteeriks, sest vähemalt mind ajaks küll närvi, kui lempa segaks mulle vahele ja ei lubaks lauset lõpetada nii 24 korda ülekande jooksul.
                        No see on tingitud sellest, et Kuuse on Whistleris ja Olle Tallinnas. Lembitu jõuab oma lausega juba alustada enne kui Olle hääl temani jõuab.

Kommentaar

Müts maha Kristjan Kalkuni ees. Kahtlemata parim kommentaator OM-il.
                          AILTON

Kommentaar

Kristjan "vasturünnakukoht" Kalkun on jah päris asjalik. Kui vaid selle vasturünnakukoha asemel midagi muud ütleks. Vahest ütles siis, kui litrit löödi, et hoopis visati ja vastupidi, aga üldiselt sai väga hästi hakkama.

Olle tahtis ehk liialt näidata, et ta on hoki sees aastakümneid olnud ja läks oma aruteluga tihti raba suunas. Kippus ennustama ja pani puusse.

Kommentaar

Ma vaatasin umbes 10 minutit mäesuuska ETV pealt ja see teine kuju seal Osila kõrval pani tõeliselt hämmastama. Pikad, aeglased, mõtlikud monoloogid teemadel, mis ekraanil toimuvaga ei haaku.
                              Pekingi OM-i ajal oli üks sama veider asjatundja, kes oli pandud seal riistvõimlemist kommenteerima.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Nagu keegi siin eelnevalt kirjutas, on põhjalik kodutöö ülioluline. Võtame kasvõi sellesama Mertaranta, keda mulle alati meeldib kuulata kui soomlased parajasti ei mängi. Tema eelteadmised on hämmastavad. Usun, et eilse hokifinaali aegu ei jäänud ükski mängija põhjalikult tutvustamata - ja seda emotsionaalse mängukommentaari kõrvale. Tõeline oma ala meister.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X