Mis veel Mertsat puudutab, siis tabasin eile kolmanda kolmandiku ajal ühel hetkel, kuidas - ma tean, et see kõlab nüüd pateetiliselt, aga kannatate ära, eks - kuidas mees tegelikult hingab mänguga täiesti ühes rütmis. Kell tiksus, jänkid kruvisid aga järjest survet juurde ja samas tempos keris pikkamööda ka Mertaranta hääl... siis tuli lahtivise ehk hetkeline rahunemine mängus ja ühtlasi kümmekond sekundit puhast vaikust eetris. Kuni läks litter uuesti mängu ja pikkamööda hakkasid jälle tuurid tõusma. Emotsioon, mis on ühtepidi täielikult kontrollitud ja teisalt ikkagi nii vahetu. Puhas kunst.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
Mnjaa, nägin ka siis eile esimest korda Priit Kuuske spordiuudiseid lugemas ja ka väga meeldis. Eriti see, mis ta lõpu poole ütles.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Kuse lemps kommentaaris täna AK- spordiuudistes ML -i esimest vooru . Ja üllatus , ülla sai isegi hakkama . Võibolla peaksi ta aeg ajalt jalkat kommenteerima ,et ei tekiks suusatamise vastu tülgastust
FCF ForeverKommentaar
-
kusjuures Lemps on varemgi jalkat teinud ja mo meelest täitsa hästi. mulle teadaolevalt oli ta nooruses ka mingi aeg jalka väravavaht. taseme jms. kohta info puudub.Kommentaar
-
Külaline
Kommentaar
-
Toho pele , täna sündis vist mingi pühadeime või oli see aprillinali aga AK-pühendas Eesti naiste jalgpallikoondisele terve pika lõigu.
Sääriku mutt isiklikult võttis sõna.
FCF ForeverKommentaar
-
-
Ju siis oli lihtsalt Sääritsa vahetus. Kuna aga iluuisutamises ja naiste kossus midagi parajasti ei toimunud, tuli lihtsalt mingi naiste spordi teemaline klipp teha.Kommentaar
-
säärik säärikuiks,aga minu elu elamus oli kui even tudeberg kommenteeris kunagi Merepiiga nimelisi iluvõimlemisvõistlusi a la stiilis kurikad läksid lendu....Invest In AfricaKommentaar
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar