Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Päris huvitav lahendus, Horvaatia mängu kommenteerivad Tiisler ja Zelinski.

Tiisler on minu meelest väga hea (Y) Viimasel ajal temaga rohkem juttu puhunud ja jalkast jagab ikka päris palju

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust

Tiisler on minu meelest väga hea (Y) Viimasel ajal temaga rohkem juttu puhunud ja jalkast jagab ikka päris palju
      Tiisler võiks siis juba raadios jalkat kommenteerida selle uimase Karuksi asemel.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
        Tiisler võiks siis juba raadios jalkat kommenteerida selle uimase Karuksi asemel.
        Ta on teinud ju ka. Olen Arenal mitu korda teda koos Jorhiga näinud raadiosse tegemas. Ja kas raadiootseülekannete puhul ei ole praegu põhimees mitte Susi?

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
          Ta on teinud ju ka. Olen Arenal mitu korda teda koos Jorhiga näinud raadiosse tegemas. Ja kas raadiootseülekannete puhul ei ole praegu põhimees mitte Susi?
          Niipalju kui mina kuulanud olen, on kogu aeg Karuks kommenteerinud.

Kommentaar

täiesti masendav komentaatoripaar täna

Kommentaar

Algselt postitas supermario Vaata postitust
              täiesti masendav komentaatoripaar täna
              sa oled ise masendav.paremad kui kaljuveer,kalkun ka teised.kuula vaikust tegelane aga kaameratöö on ikka väga sitt
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Võtku ükskord see suur lätakas, mis seisu näitab, keset ekraani ära. Vahepeal kaovad mängijad selle taha ära rünnakul olles äärel.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                  Võtku ükskord see suur lätakas, mis seisu näitab, keset ekraani ära. Vahepeal kaovad meie mängijad selle taha ära rünnakul olles äärel.
                  kahjuks ei võta sind mitte keegi kuulda.krt mis tegelased seda ülekannet teevad,kõik on nii kehva kui olla saab.kommentaatorite tööga võib rahule jääda
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Tiisler - nii hoida!
                    Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                      kahjuks ei võta sind mitte keegi kuulda.krt mis tegelased seda ülekannet teevad,kõik on nii kehva kui olla saab.kommentaatorite tööga võib rahule jääda
                      Ma Prantsusmaa mängu otsides netist leidsin ka Eesti mängu streami, mida näitab Setanta sport ja kuna streami aken on väike, siis see skoori näitav latakas on seal veelgi suurem.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                        Ma Prantsusmaa mängu otsides netist leidsin ka Eesti mängu streami, mida näitab Setanta sport ja kuna streami aken on väike, siis see skoori näitav latakas on seal veelgi suurem.
                        Häda 16:9 pildis.

Kommentaar

"Hea, et Rähn on praegu kõrgel"

Kommentaar

ma liitun ka nendega, kes arvavad, et tiisler on ikka kohutavalt halb kommentaator.

Kommentaar

Algselt postitas freestyle01 Vaata postitust
                              ma liitun ka nendega, kes arvavad, et tiisler on ikka kohutavalt halb kommentaator.
                              paku nüüd oma variant välja?kindlasti on sinu näol tegemist Marko Kaljuveeri suure austajaga.
                              Tiisler kindlasti on enamusest ETV kommentaatoritest parem.aga põhjenda miks ta oli sinu arust kehva?
                              Ott Järvela

Kommentaar

Ma olen igatahes sitaks rahul, kindlasti parim kommentaar, mida ETV-lt kuulnud olen! Kui võrrelda VSB omaga, siis ikka täiesti teine klaas.

Kommentaar

Working...
                                X