320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    Käisid sarved kokku, hästi, arutlegem edasi. Kui ei taha lepituskätt võtta, sitta mul sellest.
    Nagu ma ütlesin, mul suva, siin foorumis ei selgu midagi... Avaldasin oma arvamuse.
    Jään enda juurde, et Kaljuveer teeb intervjuu või analüüsi, kaaskommenteerija või intervjueeritava jaoks täiesti ajuvabaks segapudruks. Aspektid, mida tasuks jälgida - kas Kaljuveer kuulab kaasanalüütikut, kas küsib küsimusi, millel on juba vastatud, kas küsib lihtsalt lollakaid küsimusi, kas tekib dialoog või küsitakse skisofreeniliselt hüplikult aspektilt aspektile hüpates, küsib küsimusi andes neile vastused ette. Aga ma saan ka aru, et võtta pole eriti kedagi, samas kordan, et vuvuzela inin mind närvi ei aja Aga minu närvid on minu probleem.

Kommentaar

Kaljuveeri kui kommentaatori vastu on ka minul allergia aga selle eest tuleb vana tunnustada, et ta on vist isegi sellest aru saanud ja otse-eetrisse enam eriti ei kipu. Millal ta üldse viimati koondise mängu kommenteeris - vist aasta-paar tagasi? Ma ise mäletan, et mingil mitte väga ammusel mängul sai teise poolaja avasekunditel keegi palliga munadesse ja kui ta seal maas oigas, siis Kaljuveer ütles pateetiliselt, et "jaa, teine poolaeg on alanud väga jõuliselt" - justkui oleks jõhker foul tehtud.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
        Millal ta üldse viimati koondise mängu kommenteeris - vist aasta-paar tagasi?
        L-Ameerika mängud ja Itaalia on näiteks eelmisest aastast

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
          Youtubes on üleval üks mäng, kus saab nautida Osila stiilinäidet jalgpallikommenteerimisest: Jube Mingeid emotsioone Eesti väravate puhul (väla arvatud 2.värav natuke)
          Oi kui kuld ja mitte ainult kommentaari pärast.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Hetkel poisid on ikka natuke nürid. Tiisleri pakkumine, et Mandzukic mängib teisiti kui Eduardo ja talle mängitakse pikki palle, siis üldse see pole nii. Mees on just palliga maas mängija. Ja kui räägitakse tulevasest koondisetreerist Igor Stimacist, et ta on koos Bilici ja Sukeriga koondises olnud, siis palju olulisem oleks rääkida, et ta moodustas koos Mart Poomi ja argentiinlase Horacio Carbonariga Derby County kaitsetuumiku. Ja minu meelest oli ka seal kapten.

Kommentaar

Kalkun küll ei sobi jalgpalli kommenteerima. Kohutav ja humoorikas oli kuulata kuidas ta lõpus kritiseeris, et Eesti kaitse on kompaktsem, et peaks laiali olema Lisaks veel Nõukaaja meenutused.

Kommentaar

Oot-oot, miks ETV kannab üle ainult Eesti koondise mängud balti turniiril? Miks ei ole võimalust näha finaali? Peab jälle mingit striimi otsima..

Kommentaar

Mulle ei meeldi üldjuhul kommentaatoreid kritiseerida, aga Säärits on nii kohutav, et paha hakkab.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                    Mulle ei meeldi üldjuhul kommentaatoreid kritiseerida, aga Säärits on nii kohutav, et paha hakkab.
                    Ma elasin täna lisaks Kanepile eriti kõvasti kaasa ka Murray'le, et ta Gasquet võimalikult kiiresti kotti paneks ja Eurospordist Kanepi mängu vaatama saaks hakata. Teise seti alguseks oli Sääritsast nii kopp ees, et pea hakkas valutama

Kommentaar

See oli tõesti midagi kohutavat.
                      Kanepi mäng + Säärits on närvidele liig mis liig.
                      Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Ei tea kuhu postitada aga kas keegi teab kas EM mänge näeb välismaalt ka? läbi otse.err.ee ?

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                          Ei tea kuhu postitada aga kas keegi teab kas EM mänge näeb välismaalt ka? läbi otse.err.ee ?
                          Eeldatavalt mitte. Tänase mängu kohta on märge: Eesti territooriumil on kohtumist võimalik vaadata ka ERR-i spordiportaalist. Ei usu, et see EM-i puhul teisiti on. Kui neid üldse kodukamara jaokski netti striimitakse...

Kommentaar

Kodukamara jaoks ikka. ETV kodukalt pildi vaatamisel peaks toimima selline nipp, et teed varem lahti kui selline saade mida väljamaalt ka näeb. Siis peaks vaadata saama. Kas ka reaalselt toimib, ei tea öelda.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                              Kodukamara jaoks ikka. ETV kodukalt pildi vaatamiel peaks toimima selline nipp, et teed varem lahti kui selline saade mida väljamaalt ka näeb. Siis peaks vaadata saama. Kas ka reaalselt toimib, ei tea öelda.
                              Toimib kenasti. Enne vaatasin kuidas Chalice vabaduse laulul lõõritas ja nüüd jookseb ülekanne väga hästi, ent igaks juhuks striimileht ka käepärast kui nett kõikuma peaks hakkama vms.

Kommentaar

kas keegi teab õelda, et kas Kalkun on Kaljuveeri hea sõber, et tema saab kõik nö "head" mängud kommenteerimisek ning Tiisler, kes on kordades parem, peab leppima nendega, mis sellest idioodist Kalkunist üle jäävad?

Kommentaar

Working...
                                X