320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See peaks kah siin olema üleval igaksjuhuks

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      Eile oli siis ETV jälle tasemel kui ei suudetud lõpuni näidata korvpalliülekannet
      Püha lehm - AK uudised hakkasid ju.

Kommentaar

Mäng oli tehtud, milles probla? Päris selline "näitame Erki Noole otsustavat 1500m jooksu lindilt, sest Vremj..khmm..AK algab" laks polnud.

Kommentaar

Huvitav oleks teada,et kui mäng oleks olnud tasavägine viimaste minutiteni, kas siis oleks ka ära lõpetatud? Oleks võinud siis ETV2 pealt lõpuni näidata orsmt.

Kommentaar

Sport pole elu, noormehed. Eriti B-kategooria kossumäng, mille võitja ja kaotaja saavad täpselt sama palju järgmisel turniiril kõrgemal tasemel mängida.

Kommentaar

Okei, ma olen nüüd haigena kergejõustikku peaaegu täisprogrammis vaadanud ja vaikselt hakkab Madis Kallase hala üle viskama. Küll on tulemused nõrgad, siis sportlased liiga vähe-emotsionaalsed, telepilt sitt, Eesti sportlased pettumused, muud sportlased pettumused. Proteesjalgadest ei hakka rääkimagi. Sesmõttes, wtf, kas ta seoti vastu tahtmist tooli külge ja viidi Aasiasse või milles probleem?

Kommentaar

No ja siia lisame veel Madis Kallase "emotsionaalsed kommentaarid".... jumal tänatud, et ta üksi ei jutusta seal, muidu jääks vist magama kah.... Nii monotoonsed inimesed tuleks kommentaatoripuldist kauge kaarega mööda talutada...

Kommentaar

Ega siinsed foorumlased ka midagi paremat üles ei näita.Küll on vähe publikut Eestikatel, küll ETV kommentaatorid sitad, küll VSB ülekannete valik sitt, küll Prins on lammas, kes ei oska treener olla, küll on Ajax mõtetu võistkond, küll töötavad EJL lambad jne.

Mitte, et neis midagi valesti oleks, aga mõte on ikka sama ju

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                    Ega siinsed foorumlased ka midagi paremat üles ei näita.Küll on vähe publikut Eestikatel, küll ETV kommentaatorid sitad, küll VSB ülekannete valik sitt, küll Prins on lammas, kes ei oska treener olla, küll on Ajax mõtetu võistkond, küll töötavad EJL lambad jne.

ETV kommentaatorite ja VSB ülekannete valiku üle ei kurda ma üldse, aga eks ma olen vist ainuke.
                    Hala Madrid !

Kommentaar

Osila:Jeee!

Kommentaar

OT: Täitsa lõpp, täitsa arukas post. terad ja kanad.
                        "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Osila:Jeee!
                          Kedagi muud ka panna ei ole, Kalkun? Kaljuveer? Säärits?(Säärits juba on ja no tema on õnnetus omaette) Ojang?
                          Hala Madrid !

Kommentaar

Tegelt ma mõtlesin, et kui Sadeiko hüppas kaugust viimasel katsel 6.28, ja selle peale ütles Mürav Osila "Jee!"

Kommentaar

jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Osilast asjatundlikumat kergejõustiku kommentaatorit vist Eestis pole. Rõõm näha, et tema paljukirutud emotsioonitus hakkab kaduma.

jee

Kommentaar

Working...
                                X