Heli on pildist ees, mis on häiriv.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustLisaks helile on veel arusaamatu, et miks Alvar üksinda kommenteerib? Kus on Lemsalu või Zelinski?308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustKrt jah, nagu kuulaks Vikerraadiot. Aind soolomula
A no rehabiliteerimisena oli "piirivalvekolledži poksisaal" ikka väga hea snap308
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustNüüd läks paremaks308
Kommentaar
-
Algselt postitas Memento Vaata postitustKas olete üllatunud, et vastaste vanim mees lõi värava? g fucking g.
Kommentaar
-
Lot of surprises. Why this kind of game? Tra ma olen püüdnud tolerantne olla selle uue lähenemise ja intervjuudega, aga nahh ma istun üksinda pimedas toas ja vaatan seda ning mul on nii faking häbi et tõmban teki üle pea raisk. Lihtsalt küsimise pärast ei ole ju mõtet küsida mingit lambi teksti. Arutagu stuudios midagi selleasemel kasvõi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ulrich Vaata postitustLot of surprises. Why this kind of game? Tra ma olen püüdnud tolerantne olla selle uue lähenemise ja intervjuudega, aga nahh ma istun üksinda pimedas toas ja vaatan seda ning mul on nii faking häbi et tõmban teki üle pea raisk. Lihtsalt küsimise pärast ei ole ju mõtet küsida mingit lambi teksti. Arutagu stuudios midagi selleasemel kasvõi.
P.S. Leidsin.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ulrich Vaata postitustLot of surprises. Why this kind of game? Tra ma olen püüdnud tolerantne olla selle uue lähenemise ja intervjuudega, aga nahh ma istun üksinda pimedas toas ja vaatan seda ning mul on nii faking häbi et tõmban teki üle pea raisk. Lihtsalt küsimise pärast ei ole ju mõtet küsida mingit lambi teksti. Arutagu stuudios midagi selleasemel kasvõi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar