320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Stok
    See häiris jah. Ma ei ütle, et kommentaator peaks neutraalne olema, aga võiks isiklikke emotsioone natuke ikkagi vaka all hoida. Mul oli raske Islandi võidu üle rõõmu tunda, kui seda selliselt peale suruti. Las ma ise valin, kelle poolt olla ja ma arvan, et nii mõnigi võis koguni Inglise poolt olla ja neile võis see vapsee parastamisena tunduda siis.
    No kui mòni on Inglismaa poolt, siis on see tema enda probleem ja valik. Kui ùbervàike vòidab nò suurt, siis need suurte fànnid vòiksid vàhem halada.

P.S. ja seda ei ütle ma lihtsalt Inglismaa fännide kohta, vaid lihtsalt 300 000 inimesega riik saaks iga muu suurriigi vastu propsi. Kui kommentaator oleks näiteks Hispaania-Saksamaa masti matšis rängalt ühe poolt, siis oleks vähe imelik, aga nii suure spordihetke võimaluse puhul on kaalud veidi paigast ära.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
      See häiris jah. Ma ei ütle, et kommentaator peaks neutraalne olema, aga võiks isiklikke emotsioone natuke ikkagi vaka all hoida. Mul oli raske Islandi võidu üle rõõmu tunda, kui seda selliselt peale suruti. Las ma ise valin, kelle poolt olla ja ma arvan, et nii mõnigi võis koguni Inglise poolt olla ja neile võis see vapsee parastamisena tunduda siis.
      tead ei ole häda. Ma mäletan elu lõpuni kui käisin Tartus Krooksus ühte Arsenali ja Manchester Unitedi mängu vaatamas ja siis kui Mardisalu karjus telekas : Giggs saab palli. Giggs jookseb palliga. Jookse giggsi jookse giggsi jookse. Giggsi lööb värava!!!!! Täielik enesekontrolli puudumine vanal. samas sellised ehedad emotsioonid jalgpalli lahe osa kasvõi kommentaatorite poolt

Kommentaar

Algselt postitas malagar Vaata postitust
        tead ei ole häda. Ma mäletan elu lõpuni kui käisin Tartus Krooksus ühte Arsenali ja Manchester Unitedi mängu vaatamas ja siis kui Mardisalu karjus telekas : Giggs saab palli. Giggs jookseb palliga. Jookse giggsi jookse giggsi jookse. Giggsi lööb värava!!!!! Täielik enesekontrolli puudumine vanal. samas sellised ehedad emotsioonid jalgpalli lahe osa kasvõi kommentaatorite poolt
        Kas see "jookse giggsi" polnud ManU-Wimbledon mängus, mis lõppes vist 2:2?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Mardisalu jobistas iga Manu mäng ennast täis.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
            Mardisalu jobistas iga Manu mäng ennast täis.
            Ma lihtsalt mäletan seda "jookse giggsi jookse"-sketši üsna elavalt.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/sport/foo...hip/658016.stm Oli vist see mäng.

The striker returned on 81 minutes to make it 2-2. Giggs made the goal by breaking from his own half following a Wimbledon corner and sprinting the length of the pitch.

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
              Muidu kurat, vb ainult Tursk kommenteeriks paremini Stuudios.
              Mõtlesin pikalt, et miks Madis Aesmad lampi pakutakse, kuigi oleks täitsa vahva pakkumine. Siis sain aru, et mingi foorumitursk hoopis.

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                Mõtlesin pikalt, et miks Madis Aesmad lampi pakutakse, kuigi oleks täitsa vahva pakkumine. Siis sain aru, et mingi foorumitursk hoopis.

https://www.facebook.com/jalgpallees...4198040088815/
                Ma olen paar korda kutsund, aga pole mingid värgid sobinud

Kommentaar

vabalt võis ta seda ka Wimbledoni mängus teha. Aga see konkreetne juhtum oli kindlasti Arsenali mäng. Esiteks ma ei old see tüüp kes oleks muude meeskondade mängude pärast kõrtsis istunud ja teiseks see oli ere elamus - käisin juhtumisi just peldikus ja siis Krooksus oli peldikus ka kõlar ja see Mardisalu kisa peldiku kõlarist jääb elu lõpuni meelde

Kommentaar

vabalt võis ta seda ka Wimbledoni mängus teha. Aga see konkreetne juhtum oli kindlasti Arsenali mäng. Esiteks ma ei old see tüüp kes oleks muude meeskondade mängude pärast kõrtsis istunud ja teiseks see oli ere elamus - käisin juhtumisi just peldikus ja siis Krooksus oli peldikus ka kõlar ja see Mardisalu kisa peldiku kõlarist jääb elu lõpuni meelde
                    Sellega on see häda, et ajal, mil Mardisalu TV1-s ja K2-s kohati jalkat kommenteeris, ei löönud Giggs Arsenalile liigas kolli (küll karikas, aga seda ei kantud meil üle).

Kommentaar

Sellega on see häda, et ajal, mil Mardisalu TV1-s ja K2-s kohati jalkat kommenteeris, ei löönud Giggs Arsenalile liigas kolli (küll karikas, aga seda ei kantud meil üle).
                      Ära jama ... siis hakkan seniilseks jääma. Samas siin see puudus on et ma Arsenali mängu ajal väga peldikus ei käind ka - kas võis olla et Unitedi mäng oli samal õhtul miski Arsenali omaga - see seletaks hägustumist kui sama õhtu mängud oleks - tavaliselt sai enne mängu algust varuga kohale mindud et normaalset lauda saada ja siis vahel sattus ka teiste mänge nägema küll. Aga noh mitte väga sageli

Kommentaar

Ära jama ... siis hakkan seniilseks jääma. Samas siin see puudus on et ma Arsenali mängu ajal väga peldikus ei käind ka - kas võis olla et Unitedi mäng oli samal õhtul miski Arsenali omaga - see seletaks hägustumist kui sama õhtu mängud oleks - tavaliselt sai enne mängu algust varuga kohale mindud et normaalset lauda saada ja siis vahel sattus ka teiste mänge nägema küll. Aga noh mitte väga sageli
                        Arsenal-Soton 3:1. Samal ajal. Elik on variant, et üks telekas näitas üht, teine teist.

Vabandust OT eest.

Kommentaar

Arsenal-Soton 3:1. Samal ajal. Elik on variant, et üks telekas näitas üht, teine teist.

Vabandust OT eest.
                          see on vägagi reaalne variant. Seletaks selle sassimineku ilusti ära küll. Kurat kust sa võtad neid väravaid ja mänge nagu varrukast nii
                          also vabandust OT eest
                          Edit -näh toona ei old muid jalkakanaleid krooksus. Seega jääb see et tiriti vaatama lihtsalt unitedi mängu - sõpruskonnas oli paar nende fänni ka. Ja semudega koos oli ikka seltsim õlletada.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                            Peale selle, et mind häirib enamlevinud keelte nimede valesti hääldamine, lasen ma tavaliselt kommentaari ühest kõrvast sisse, teisest välja.
                            No enamus ajast vaatad sa ju PL mänge eks? Ma ei ütleks, et seal need mehed kõige perfektsema hääldusega on kui tegu non-english nimega. Odzama? Et siin ma küll ei nuriseks nende häälduste koha pealt. Las tulistavad kuidas oskavad.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                              Vaatasin nüüd eilsete mängude väravad ka ära - nähes ühe mängu algust ja teise lõppu, jäin kõikidest väravatest ilma. Tiisleri orgasm Islandi väravate ajal ajas oksele.
                              Ossa vaeseke.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                                Sõnastan siis teisiti. Kui sama pilt tuleks mõne muu kanali pealt, siis ma ETV-d ei vaataks. Striimidega jahmerdada ei viitsi siiski.
                                Ja lihtsalt seepärast, et sa oled 140 korda suurema meeskonna poolt, siis ei saa sa kaasa elada tänavuse suve suurimale üllatusloole, mis BTW annab spordile selle võlu. Ehk kui pmst 98% vaatajaid hüppab kodudes üles ja alla, peksab haifaive, siis peab sinusuguse õrnatundelise suurriigifänni tõttu kommentaator ütlema vaikselt: "oi, näe, värav tuli. ilus rünnak, jah. Siin, näe, Hart vist natuke libastus."

Kommentaar

Working...
                                X