kui enne vinguti, et poolajapausi ajal pole mõistlikku juttu, siis ise vinguks, et kuigi ma olen Voolaiu poolehoidja, siis ta võiks jääda stuudiokülaliseks mitte mänge kommenteerida, sest seda "targutamist" vähemalt laupäeva "hommikul" ei jaksa kuulata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustNimetagem asju ikka nende õigete nimedega, Tiisleri härra. Marseille` staadion on tiptop korras. Murukate on see, mille kallal Prantsusmaad kimbutanud vihmasadude tõttu nuriseda saab. Seda saab aga paraku enamuse EM-i staadionite muru puhul teha eelnevalt mainitud põhjusel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustHuvitav, kas nad siis mängudevahelisel ajal väljakuid mingi kile- või muu spetskatte alla ei hoia? Nagu vist Wimbledonis asjad käivad.
The France coach Didier Deschamps complained about the state of the Stade Vélodrome pitch following an AC/DC show. ‘Honestly when I saw the photos at the end of the concert, I thought I was in another world, but that’s the power of Highway to Hell,’ he said.
Edit: Siin on räägitud ka võimalusest, et äkki vahetatakse nii Stade Velodrome`il, Lille`i Stade Pierre-Mauroy`l ja rahvustaadionil murukate üldse ära. Kui, siis seda, ma kujutan ette, et peale alagrupifaasi.
Kommentaar
-
Turniiri parimad väravad ETVs - 5. džjakeriini mitte eriline värav, 4. Bale karistuslöök mille väravavaht pidanuks ära võtma, 3. Modrici löök mille väravavaht pidanuks ära võtma (aga oli tehniliselt raske löök küll seega vast kärab kah), 2. Hamsik masterclass, 1. Payet masterclass.
Ja kõige selle ajal käib übersitt muusika. Maagiline on see lahendus, maagiline.
PS Zelinskit palun mitte kommenteerima enam lasta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTurniiri parimad väravad ETVs - 5. džjakeriini mitte eriline värav, 4. Bale karistuslöök mille väravavaht pidanuks ära võtma, 3. Modrici löök mille väravavaht pidanuks ära võtma (aga oli tehniliselt raske löök küll seega vast kärab kah), 2. Hamsik masterclass, 1. Payet masterclass.
Ja kõige selle ajal käib übersitt muusika. Maagiline on see lahendus, maagiline.
PS Zelinskit palun mitte kommenteerima enam lasta.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustNo ikka korralikud amatöörid oma muruga. Vihma taha suht mõttetu pugeda. Inglismaal oli see talv üleujutused, milliseid polnud seal maal aastaid olnud ja keset talve veel. Muru oli nagu muru ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustHenrik Kalmet igasse vutistuudiosse ja ongi muhedam
Kommentaar
-
Kui siin Aet on saanud puid alla igast asendist (minu arust põhjusega), siis kuulasin Steve Kerri pressikat NBA 7. finaalmängu eel. Hämmastaval kombel küsiti täpselt samu idiootseid küsimusi (kuidas meeskonnal tunne on? kas tunnete survet?). Üks vähe targem inimene suutis ka Andre Iguodala olukorra kohta küsida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar