Algselt postitas Eilaveel
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
irw, ETV+ siiski pidasin silmas, aga ilmselt on see kristuse värk ka parema kommentaariga kui Kalkun & CoAlgselt postitas Piirissaar Vaata postitustKristuse viimane kiusatus?
Kommentaar
-
vali siit: https://footybite.cc/event/turkey-it...-stream/651943Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust"Eet äää, noh, ääää...noh..." = kohutavalt kole on kuulata seda, kas inglisekeelset striimi pole kellelgi?
EDIT: ETV2 pealt tuleb määäärksa parem kommentaar, respect!
nt see: http://liveonscore.tv/soccer-streams.../?sport=soccer“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Minu meelest Kalkun on hea, eile Vedru oli ka hea, Tiislerid on veel paremad. Üldiselt hea, et EM-i kommenteerivad ikka Kalkun ja Tiislerid. Ma veel mäletan neid aegu, kui pukki lasti Osila (ujumise kommentaatorina OK, aga mitte jalgpall), Kaljuveer, Kuuse (suusa-, jalgratta ja sõudmiskommentaatorina väga hea, aga mitte jalgpall), Säärits (intervjuu Plekktrummi saates jättis hea mulje temast, aga kommentaatorina ta ei oie hea). Õnneks on need ajad möödas.Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustirw, ETV+ siiski pidasin silmas, aga ilmselt on see kristuse värk ka parema kommentaariga kui Kalkun & Co
Kommentaar
-
Säärits suurturniiri küll kommenteerinud pole.Algselt postitas Toomperep Vaata postitustMinu meelest Kalkun on hea, eile Vedru oli ka hea, Tiislerid on veel paremad. Üldiselt hea, et EM-i kommenteerivad ikka Kalkun ja Tiislerid. Ma veel mäletan neid aegu, kui pukki lasti Osila (ujumise kommentaatorina OK, aga mitte jalgpall), Kaljuveer, Kuuse (suusa-, jalgratta ja sõudmiskommentaatorina väga hea, aga mitte jalgpall), Säärits (intervjuu Plekktrummi saates jättis hea mulje temast, aga kommentaatorina ta ei oie hea). Õnneks on need ajad möödas.
Kommentaar
-
Ega ma otseselt ei mõelnudki suurturniire, aga need nimed on kõik jalgpalli kommenteerinud ning mitte eriti hästi. Kalkun ja Tiislerid on minu meelest väga head ja ei usu, et ERR-il oleks enda seltskonnast kedagi paremat pakkuda.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSäärits suurturniiri küll kommenteerinud pole.
Kommentaar
-
Naiste MM-i ju tegi, 2019?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSäärits suurturniiri küll kommenteerinud pole.
Kommentaar
-
Aajaa, minu paha. Aet oli seal ülioossom!Algselt postitas JuriM Vaata postitustNaiste MM-i ju tegi, 2019?
Kommentaar
-
2010 algus-või lõputseremooniat tegi jah, kas ta ka vahepeal seda midagi tegi ei mäleta.Algselt postitas allars Vaata postitustIsegi kadunud Kuuse Lemps sai ühe turna teha. Oli vist 2010 MM.
Kommentaar
-
Tegi küll ja ehkki kõik sõimlesid ja jaurasid, siis tegelikult oli päris lõbus. Tiisleri esimene turna oli see ka. Alvar tuli 2014.Algselt postitas JuriM Vaata postitust2010 algus-või lõputseremooniat tegi jah, kas ta ka vahepeal seda midagi tegi ei mäleta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar