muidu sümpaatsed MMid laskmises ja suusatamises korraga, aga see Kaljuveeri vigin on lihtsalt vastik, lisaks ebameeldivale toonile on ka väga piiratud sõnavara, samu fraase tuleb järjest ja absoluutselt lisaväärtust ei lisa...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kaljuveer teeb ise ära asja! Ja lembitu, kui ta juuni kuus mingit suusatamist kuskilt ei leia, siis tuleb Markole appi!
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kuulge poisid-plikad - saage üle!
Kui ETV ei näita mängu on nad lollid ja kui näitavad ning peale räägivad on jälle lollid. Otsustage ära juba
Vöi kui ikka see jutt üldse ei meeldi, siis tulge staadionile. Ma pole ühtki kodumängu otse telekast vaadanud ja jube hea on olla (vahel küll kordusest, aga see on pigem mängu vaatamise kui kommentaari pärast). Absoluutselt hindamatu.
Ja ma soovin siiralt, et KalevSport ei saaks mittekunagi koondise mängude ülekandeõigust. Kodanik Järvela läheks nii õhku täis, et pahahakkab.
Ah-jaa - eilne mäng oli super!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Loll mina. Ma arvasin, et Kalkun kommenteeris
Kas tõesti Priit Kuusk? Varem on ta päris hästi kommenteerinud minu mäletamist mööda.
Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar