Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
ETV
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Ei meeldi ei Kalkun ega Kuusk, samas viimane on kindlasti tugevam kommentaator. Kuusk oli stuudios väga hea, aga kommenteerimine ei tule veel väga hästi välja..Üldiselt on ikka ETV kommentaatorite tase väga sitt.
Kui rääkida abikommentaatoritest, siis endale sümpotiseerib väga Sarap.Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
Sarap teab mängust ikka väga palju ja märkab õigeid asju, mida mainida. Ennast paneb ka vahest üllatama, et keegi peale minu veel märkas
vähemalt eesti kommentaatorite poolt seda väga tihti ette ei tule 
kas on tõsi see, et veidi kõvemaid mänge kommenteerib täielik amatöör kaljuveer ?½121½Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
eilse Saksa-Poola mängu kommentaarid olid jah nõrgad. Kas sakslaste 11 meest loeti üldse alguses ette? Poolakad loeti ette ja siis minu arust sakslasteni ei jõutudki või magasin ma ise midagi maha. Ja KAlkun on ka ikkagi puine ja mitte nii meeldiv kuulata.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar