Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ETV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ahaaaahaha
    slimm.ee

Kommentaar

öelge keegi hr. Kalkunile et mitte MbOlHi vaid MbolI ja SlemanI...... ja nii edasi

Kommentaar

Alvar Tiisler seal mängu alguses Jaanusest rääkides ütles ta kohta ikka mitu korda Manchester või Manchester United. Lisaks ei tee ta eriti mängijatel vahet, Vanden Borre või Defour, üks puts puha. Krt , ühel on jalavarjud kollased, teisel oranžid plus jõhker habe. No joomaijoo.
        "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
          Pohlak seletab milline on Uruguai mäng ilma Suarezeta:

Kurat, ma mõtlesin ja mõtlesin, et mis on siin videos nii naljakat ja pärast viiendat vaatamist taipasin et rõhk oli sõnal "hambutu"

Kommentaar

Kristjan Kalkun, sa oled niiii loll!!

Kommentaar

Kohati minnakse ehk liiga OT-ks, aga kas peabki alati kõvahäälselt teatama, et pall on nüüd meeskonna A käes ning mängija X on tegemas seda?
              Alati kindlasti mitte. Eriti samaaegsete mängude puhul on veel see lugu, et abikommentaator peab vaheajal või peale mängu rääkima sama juttu, mida ta juba mängu ajal pikalt seletas - et väravavaht tuli selles olukorras halvasti välja, et rünnati ainult keskelt jne.
              Tundub ka, et A. Tiisler on kriitikast õppinud või siis rolli sisse elanud ning enam ei saa ette heita, et ta liiga ülepingutatult röögiks või veidravõitu nalju teeks.

Kommentaar

Kommentaar

Huvitab pigem, kas kusagil kellegil leidub 98 MMi salvestisi? Loomulikult koos ETV kommentaaridega

Kommentaar

Kas keegi omab ETV kommentaaridega Iniesta väravat (2010 MM)? ERR kodulehel tundub video maas olevat.

Kommentaar

Ma ei tea, kes Kalkuni kõrval kommenteerib, aga väga meeldib. Kalkun ise hoiab stabiilset (s*tta) joont.

Kommentaar

Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
                        Ma ei tea, kes Kalkuni kõrval kommenteerib, aga väga meeldib. Kalkun ise hoiab stabiilset (s*tta) joont.
                        Marko Pärnpuu. Nõus sinuga.

Kommentaar

Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
                          Marko Pärnpuu, kes on ka ERRi spordiportaalis mitu korda Eesti Premium Liigat kommenteerinud. Nõustun, et väga hea kommentaar + oskab hästi analüüsida.

E: Juba jõuti ette

Kommentaar

Pole sel Kalkunil viga midagi. Pärnpuu on väga Lemsaluliku kõnemaneeri ja häälega.
                            Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas risto
                              wow...kas tõesti ETV'le püha Aktuaalne Kaamera lükatakse edasi\näidatakse etv2 peal?
                              Varasemalt ka ju nii tehtud või ma mäletan valesti?

E. Sain valesti aru, vabandust. Sulle vastuseks, ei lükata
                              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

wow...kas tõesti ETV'le püha Aktuaalne Kaamera lükatakse edasi\näidatakse etv2 peal?

Kommentaar

Working...
                                X