Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'maailma parim penaltite tõrjuja\'
Toldo ikka on parim. EM 2000 poolfinaali ei unusta ma kunagi...
\\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
Marcello Lippi
kunagi oli minu meelest selline vana nagu ducadam...4/4 champions cup finaalis(seeejuures oli järjekorras teine ja vastas vv tõrjus ka 2 esimest)
loomulikult toldo kes tõi itaaliale esimese penaltiseeriavõidu(faktidele näkku vaadates arvatavasti ka viimase)
ja kes see itaalaneoli(itaalia foorumis oli miskit kirjas) kes oli umbes 30/13 see ka päris hea tulemus
poom on ka kunn
Algselt postitas mcnamara
Algselt postitas lennat
5 mängujärgset pennut (kokku) tõrjus Argentina vv Sergio Goycochea:
3 - ¼-finaalis Jugoslaaviaga (3:2) normaal- ja lisaaeg 0:0 ja
2 - ½-finaalis Itaaliaga (4:3) normaalaeg 1:1, lisaaeg 0:0 1990 MM-il.
See oli tõesti üks jube mees ühe enam kui hirmsa meeskonna väravas. Olen tänaseni tänulik Mehhiko kohtunikule ja eelkõige muidugi Andreas Brehmele, kes 8. juulil 1990 kõige vaatajate piinad lõpetas ja iseäranis koleda MM-finaali oma sisse löödud pendlaga lisaajast ja sellele paratamatult järgnevast päästis.
Tänud mu lemmikmängija nime meenutamise eest - andreas pani ikka mõnuga mööda maad ja nii nurka kui üldse võimalik. Finaali otsustavate hetkete penaltiks oli see megatõestus raudsetele närvidele.
Kommentaar