Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'maailma parim penaltite tõrjuja\'
Algselt postitas MihkelPallak
Oled sa näinud Poomi penaltit tõrjumas, mina vist pole, aga Canizares on küll silma jäänud oma hea penalti tõrjumise oskusega:P
Poom Sunderlandi aegadel tõrjus ikka päris nimekate mängijate penalteid ära minu mäletamistmööda. Dennis Bergkamp oli vist üks ntx, kelle pennu ta ära võttis ning isegi Arsenali reservides on ta vähemalt ühe pendla ära tõrjunud juba.
Algselt postitas Chaqueta
Algselt postitas MihkelPallak
Oled sa näinud Poomi penaltit tõrjumas, mina vist pole, aga Canizares on küll silma jäänud oma hea penalti tõrjumise oskusega:P
Paul Scholes-i peanalti tõrjus Derby särgis mängides
Ma mäletan see oli veel vasakule keskele löödud :P
Poom võttis vähemalt 3 ManU penaltit ära Derby särgis. Lisaks veel mainitud Bergkampi oma ja palju veel. Sunderlandi eest mäletan, et Leedsi vastu võttis ära, lisaks veel play-offi penaltiseerias Palace\'i vastu võttis kaks ära ja sai praktiliselt kõigile näpud taha.
Algselt postitas hundu90
ma arvan,et Santiago Canizares
Hispaania koondisel on sel MM-il ses mõttes hästi, et penaltitega neid enam ei võideta. Casillas, Canizares ning Reina võtavad kõik korraliku protsendiga pennusid ää.
Kommentaar