Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
tänud, hetkel otsingi võidu- ja viigimänge, aga kuna 20.sajandi lõpp koosnes kaotustest ja viikidest, siis kahjuks sellele liigub kraami väga vähe, etv ka kurat ei luba anda ühtegi mängu
Shoti-Eesti väravad on ikka korralik nostalgialaks. Väga tahaks näha ka Leedu-Eesti ('99) valikmängu väravaid, eriti Terehhovi teist. ETV vist seda mängu otse ei näidanud, seega on selle tõenäosus paraku nullilähedane.
Shoti-Eesti väravad on ikka korralik nostalgialaks. Väga tahaks näha ka Leedu-Eesti ('99) valikmängu väravaid, eriti Terehhovi teist. ETV vist seda mängu otse ei näidanud, seega on selle tõenäosus paraku nullilähedane.
Ma proovin kuskilt selle leida. Kes otsib see leiab
Öelge mulle , mis mängude kõrghetki/väravaid näha soovite? Parem oleks kui mingi valikmäng, aga võib ka olla sõprusmängud. Balti turniiri mänge aga ma ütlen ette ära, et neid on suht raske leida.
Võite ka pakkuda Eesti klubide mänge eurosarjas.
Tahaks neid mänge nõrgematega 2000 aastate keskel ja alguses. Näiteks MM 2002 ja em 2004 Andorraga. Siis MM 2006 Liechtensteini ja Luksemburgiga. Ja muidugi Leedu vs Eesti 1999. Küpros ja Eesti mängu tahaks aga sealt Eesti väravaid.
Kommentaar