Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väravavahi paanika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No tegelikult siin vist olenebki rohkem täpsest olukorrast ja siin vist üsna palju loevad kogemused.

Kommentaar

Kui on pikk pall millega ründaja läbi mängitakse ja on näha, et sina esimesena pallini ei jõua mingil juhul, siis jookse välja, hetk enne seda kui vastane saab palli omaks jää seisma, kata niipalju kui saad ja vaata mida ta teeb. Ära talle väga lähedale jookse (vahe vähemalt paar kolm meetrit), siis jõuad tema löögi või pette peale reageerida. Kui ta üritab sust mööda tõmmata, siis ära visku vaid püsi jalgel niikaua kuni saad, suru ta kitsasse nurka või jalga vahetama... niikaua võib juba kaitsja tagasi jõudnud olla ja appi tulla. Kõige lollim on kiirustades pikaliviskumine, siis pole enam sul midagi teha.

Kui vastane tuleb koos kaitsjaga, siis mina ei jääjoonele... tuled välja kuskil 6-7 meetri peale, ajad tal nurga väiksemaks ja siis kata rohkem ehk seda nurka, kummal pool sinu kaitsjat pole. Madalamates liigades suskavad ründajad tavaliselt palli sellistes olukordades sulle sülle lihtsalt. Kui läheb tahaposti, siis pole midagi teha, posti kõrvalt küljevõrgust sa suurt ära ei tee. Esipost on sinu prioriteet number 1.

Kui vastane murrab äärelt läbi, siis vastu minna mina ei soovita. Sest kui nurk on väike, siis sina katad posti kõrval selle ära, tsenderduse korral saad kas käed vahele või jõuad keskele tagasi joosta. Kui aga välja tormled, eriti kui kaitsjad on manu, siis võib ta sulle jalgevahelt või kust iganes selle sisse lükata ning tsenderduse korral ei ole sa enam mängus, kui vastane peaks keskelt löögile saama.
      Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
      Cry welcome to the song.
      And as it lifts you, time to move on.
      We go!

Kommentaar

Sajets kaitsed sa Videviku väravat?

Kommentaar

ei kaitse..

Kommentaar

Algselt postitas triibik Vaata postitust
            niipalju kui kuulnud olen, siis tuleks ikka vastu joosta ja nurgad ära katta (esimene ja tagumine), muidu on ju ründaja lähemal ja suunamine lihtsam. Vastujooksmisega kiirustad teda löögi tegemisega.
            keskelt võib tühjaks jätte jh=)

Kommentaar

tänud nõuannete eest igatahes, tookordne mäng läks normaalselt ning saime poolfinaali.

Muuseas, kas kusagil väravavahitrenne ka korraldatakse?

Olen tegelikult juba üsna "vana" ja ehk hilja peale jäänud. 89' aasta väljalase.
              Kuid on suur tõenäosus et ma saan järgmine aasta oma kooli väravavahiks või II väravavahiks ning oleks vaja ehk oma oskuseid pisut lihvida sõltumata vanusest.

Kommentaar

avo sarap ütles, et väravavahid saavad küpseks alles kuskil 28 eluaasta juures... seega sul aega sitaks. aaaavo on tark mees, teab mis räägib... pealekauba teab ta ka, et raimo on homo

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                  avo sarap ütles, et väravavahid saavad küpseks alles kuskil 28 eluaasta juures... seega sul aega sitaks. aaaavo on tark mees, teab mis räägib... pealekauba teab ta ka, et raimo on homo
                  Seda on öeldud juba 100x varem kui Avo selle tarkuse kellegi pealt maha ütles. Tõepoolest, siis on kogemus ja füüsis tipus kuid ikkagi oleks kuskil harjutada ning mängida tarvis.

Kommentaar

Working...
                  X