Mulle meeldib kõige rohkem SopCast. Suures osas tänu sellele, et ta mul netti täiesti umbe ei tõmba, nagu ülejäänud teevad.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Netist jalka vaatamine
Collapse
X
-
Sinu arvutiga on kõik korras, see Aasia maavärin annab kuigivõrd siiani tunda ja PPMate on vist kõige kõvema litaka saanud selle tulemusel. Kannatage ära, küll läheb paremaks, kui nad ükskord oma kaablid seal kuskil ookeani põhjas lapitud saavad.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas alarh Vaata postitustkuidas saab seda ylekannet vms kiiremaks teha voi kust tänas manu m2ngu parim vaadata? eelmine kord oli ide, täna TVUga sakib naq ei tea mis:S sopcast pani ylze m2kra... igakord kui taha sopcastiga vaadata pean reinstallima:SMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas alarh Vaata postitustkuidas saab seda ylekannet vms kiiremaks teha voi kust tänas manu m2ngu parim vaadata? eelmine kord oli ide, täna TVUga sakib naq ei tea mis:S sopcast pani ylze m2kra... igakord kui taha sopcastiga vaadata pean reinstallima:S/
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar