Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Netist jalka vaatamine
Collapse
X
-
Ma just sain, tee vene keelses versioonis, mitte ära lase sellel saidil end inglise keelde tõlkida, kasuta Google translate väljaspool saiti.Kommentaar
-
See Rodina tundub päris mõistlik. Proovin kindlasti ära mõni päev. Kahju ainult, et Sony Braviaga ei saa otse vaadata, nagu Samsungiga (tundub vähemalt). Igal juhul tänud selle, kui ka torrent tv eest
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Juhtmeta hiir lahendab olukorra. Samuti peaks osade arvutitega olema võimalik väljundist (hdmi) tarbida üht meediumi ning arvuti ekraanil siis miskit muud..Kuigi lisabox on ebamugav ja maksab, siis mõni pluss on ka.
1) saad puldist kanaleid vahetada ja muud teha, mitte ei pea teleka juures asuva arvuti juurde jooksma iga liigutuse jaoks.
2) noh saad arvutit samal ajal muudeks asjadeks kasutada. Bettimine, livescore või mis tahes.FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!Kommentaar
-
Kuda seda meediaserverit tekitada üldse? Kuskilt netist sain õpetuse, kuda LG nutitelekas sopcasti striimi ilma juhtmeta kuvada, aga tööle pole siiski saanud. Juhtmeid kasutada ei saa."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Kommentaar
-
Samsungi Smartv, miskinge 8nda seeria mudel oli , saab kohe kaheaastaseks, sai testitud ja toimis täitsa. Acestreami on teoreetiliselt võimalik saada, aga mul tuli miskine problem ette ja aega pold ,et lähemalt uurida puurida. Üpris kindel, et googlest leiad vastuse ka."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
-
Serviio abiga nt läpakast saan filmid ja seriaalid kenasti Lgsse mängima. Sopcast kahjuks ei ole õnnestunud, wizwigi foorumis mingi õpetus oli, aga suht arusaamatu ja tööle sellega ei saanud, st pilti ette."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Sain tööle! Aitüma! Ma teeks kohe õlle välja, tegelt ka!https://sites.google.com/site/wingsgb22/sopcast
Samsungi Smartv, miskinge 8nda seeria mudel oli , saab kohe kaheaastaseks, sai testitud ja toimis täitsa. Acestreami on teoreetiliselt võimalik saada, aga mul tuli miskine problem ette ja aega pold ,et lähemalt uurida puurida. Üpris kindel, et googlest leiad vastuse ka."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Äkki on abi Acestreami puhul.
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar