niisiis, üleval on nüüd ka Maag Tammeka intervjuud. Mingi aeg peaks ehk ka noortetreenerite omad tulema, ilmselt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpallisaade ''Lisaaeg''
Collapse
X
-
Sellel reedel Lisaajas:
- Kas Viljandi klubi on tulevik või minevik?
- Võim versus vaim - Tartu Ülikooli Fauna jalgpalliklubi paneb vastu nii jalgpalli- kui riigivõimule.
- Külastame suure mängu Inglismaa-Eesti eel Wembley staadioni ja vaatame, kuidas naaberriik Venemaa sealsete staaridega toime tuleb.
- Jalgpalli fännavad kõigi elukutsete esindajad - saame teada mis köidab jalgpalli juures Andrus Kivirähki.
- Kas jalgpall on meeste mäng? Vaatame mida arvab asjast FC Levadia naiskond!
Päikest!
Kommentaar
-
niii, kui keegi ei tea, siis Martin (ilmselt, sest tema ikka oma Elu saidilt postitab siia kummalisi ja "huvitavaid" lugusid) orgunnib mingit edetabelit, kus ka Lisaaeg sees.
Hetkel küll Lisaaja positsioon pole kiita, aga see mind eriti ei morjenda. Ilmselt enamik hääletajatest pole saadet näinudki ja omatakse lihtsalt eelarvamust - häh jalkasaade, mis sest ikka oodata saab või ei teagi, mis saatega tegu.
Igatahes kutsun kõiki siinolijaid hindama. Ei ütle, et annaksite maksimumhinde, vaid pange selle järgi ikka, mis asjast arvate
Samuti ootan ka siin teemas alati tagasisidet saate kohta - superhea oleks konstruktiivne kriitika.
Päikest!
Steiv
P.S. Järgmine saade tuleb ka üldjoontes päris kelmikas
Kommentaar
-
Ma olen juba mitmel päeval hääletanud, aga ma ei saa sellest aru, kuidas mingised Foorumid, Meied jne. saated saavad Lisaajast eespool olla. Kas keegi vaatab ka üldsegi selliseid saateid?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar