Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallisaade ''Lisaaeg''

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Ma olen juba mitmel päeval hääletanud, aga ma ei saa sellest aru, kuidas mingised Foorumid, Meied jne. saated saavad Lisaajast eespool olla. Kas keegi vaatab ka üldsegi selliseid saateid?
    Foorum on küll väga hea saade. Ei jälgi iga kord, aga kui juhtun peale klõpsima, siis tihti nii ka jääb.

Küsimus on pigem üldises sihtgrupis. Lisaaeg on tegelikult küllalt kitsale vaatajaskonnale, keda huvitab Eesti liigajalgpall ja seetõttu on saate reiting vastavuses ka tavalise publikuarvuga liigamängudel.
    "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
      Ma olen juba mitmel päeval hääletanud, aga ma ei saa sellest aru, kuidas mingised Foorumid, Meied jne. saated saavad Lisaajast eespool olla. Kas keegi vaatab ka üldsegi selliseid saateid?
      Lisaaega vaatavad jalgpallifännid, Meiet koduperenaised ja Foorumit poliitikahuvilised. Lihtne loogika ju. Ja koduperenaisi ja poliitikahuvilisi on kusjuures rohkem kui jalgpallifänne. Kui sina ja su trennikaaslased ja jalgpallifännist isa kõik vaatate Lisaaega ja ei vaata Foorumit, siis see võib tõesti jätta mulje, et kõik vaatavad Lisaaega ja Foorumit ei vaata keegi.

Kommentaar

Häbi öelda, aga paljud aastaid jalgpalliga seotud inimesi, kuulevad "Lisaajast" esimest korda kui ma sellest neile rääkinud olen.

Kommentaar

Markko Kudu või?

Kommentaar

Ei temast ma ei tea, aga osad need, kellega koos jalgpalli mängin ja keda see tõsiselt huvitab. Eks etv-d vaadatakse üldse suht vähe ja siis paljud sellepärast ei teagi sellest saatest midagi. Eks siin aitab kaasa ka see, et saade ei ole iga nädal.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
              niii, kui keegi ei tea, siis Martin (ilmselt, sest tema ikka oma Elu saidilt postitab siia kummalisi ja "huvitavaid" lugusid) orgunnib mingit edetabelit, kus ka Lisaaeg sees.
              http://www.elu24.ee/?r=&et=9
              Eks hääletage käbedalt, õhtul läheb lukku ja tulemused kirja.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tekkis selline huvitav mõte, et võiks saatesse sisse teha sellise asja nagu soccer am-is on ehk Crossbar challenge, järgmise hooaja hakul oleks jumala hea tutvuda meeskondade mängijatega ja näha ka seda, kus mingi meeskond trenni teeb.

Nii et Meesmuiste, ma saan aru, et sinu kätes on asi, ole numps ja tee ära

Kommentaar

Algselt postitas varix Vaata postitust
                  Tekkis selline huvitav mõte, et võiks saatesse sisse teha sellise asja nagu soccer am-is on ehk Crossbar challenge, järgmise hooaja hakul oleks jumala hea tutvuda meeskondade mängijatega ja näha ka seda, kus mingi meeskond trenni teeb.

see oleks ülilahe

Kommentaar

Oskab keegi õelda ,kuna riputatakse netti Lelovi ja Lillevere pikemad lood

Kommentaar

Algselt postitas varix Vaata postitust

miks nad kõik nii mööda löövad?
                      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Ise vaatasin teisi samuti, ja imestasin.
                        Chelsea ja ManU mehed panevad nagu hullult mööda. Väravavahid eriti.
                        Aga selline oleks Lisaajale eriti lahe ja meile samuti. Iga nädal uus Meistriliiga klubi ja 11 põhikoosseisu meest löömas..
                        Õpika mängijaid ja näeks "taset".

Kommentaar

Õu sõbrad! Täna kell 18:15 saade!
                          kordus L 20. oktoober kell 13.45

* Aasta oodatuim vutimatš - Inglismaa võõrustab Eestit kuulsal Wembley staadionil.
                          * Kuldse jalaga mees Levadiast: Indrek Zelinski.
                          * Luubi alla võetakse Eesti koondise kaadritagused niiditõmbajad.
                          * Uurime Lasnamäe Ajaxilt, kui raske on kanda punast laternat.

Mis puudutab crossbar challengit, siis sellele mõtlesin juba enne hooaja algust, kuid hetkel on natukene teine suund võetud. Inimesed ei tea üldpilti klubist ja isegi mõne klubi olemasolu, rääkimata nende elu-olust. Asi võib muidugi crossbar challengi suhtes muutuda ehk järgmine hooaeg, eks näis. A samas leiame veel äkki mingi lahedama asja või on kellelgi mingi lahe idee välja pakkuda?

Kommentaar

Parem lüüa siis juba nurgalöögist otse väravaid

Kommentaar

Mõnele vaatajamängule pole mõelnud? Või on need rohkem TV 3 ja Kanal 2 rida? Nagu sky plus jagab reede õhtuti ööklubi pääsmeid, siis teie võiks jagada pileteid meistriliiga mängudele. Võiks ju välja loosida mingi 5-inimese pileti, siis veaks võitja ka oma sõbrad mängule kaasa.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                                Parem lüüa siis juba nurgalöögist otse väravaid
                                Sel juhul tegi Levadia just äsja turul geniaalse liigutuse
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X