Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallisaade ''Lisaaeg''

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
    Järjekordne meelelahutustelesaade- vaevalt näeme midagi meie jalgpalli ajaloost (kuni 1991 a.) või vestlusi minevikus tuntud treeneritega/palluritega-Uno Piiriga, Roman Ubakiviga, Ott Mõtsnikuga, I.Polivodaga (JK Tempo jalgpallur kes mangis 60-70tel; ta on vist parim Meistriliiga väravakütt enne 1991 a. зerioodil: lõi Meistriliigas umbes 150 kolli).
    Sa oled purjus v???
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

kusjuures minu teada Ott Mõtsinik ise ei taha rääkida oma jalgpalliasjadest... seetõttu sõit Rootsi temale külla poleks jutkui väga mõtekas ja Eestis teda peaaegu et üldse käimas ka pole... tal ju seal oma firma jne.

ülejäänud satsi jutt tuleneb minu jaoks eelarvamustest. eks näis kuidas hooaeg läheb

Kommentaar

"ülejäänud satsi jutt tuleneb minu jaoks eelarvamustest. eks näis kuidas hooaeg läheb" /c/ MEESMUISTE

Kui näen selles telesaates ainesid meie jalgpalli ajaloost (kuni 1991 a.) siis võtan oma sõnu tagasi.

Kommentaar

Saadet Lisaaeg ETV-s homme ja ka enne Venemaa-mängu kavas ei ole. Nüüd kui Balti Liigas lahvatas skandaal ja enne Venemaa-mängu kui kired on lõkkele löönud. Kes neid hetkeemotsioone tagantjärele enam tahab? Aga, Jätku leiba!

Kommentaar

Maaleht kirjutas saatest väikese artikli. Kõik on ilus ja tore. Kahju on ainult sellest, et internetis pilte pole. Kellel võimalus, vaadake Maalehte paremal ja te näete kummalist olukorda, kus Aet intervjueeriks justkui Zelinskit, kuid millegipärast kirjutatakse pildi all, et Tarmo Rüütlit Artikkel iseenesest tore

Kommentaar

TÄNA! kell 18:15 ETVs (kordus homme, laupäeval kell 11:55)

* 30. märtsi "Lisaaeg" jälgib kõrvalt, mis toimub Eesti-Venemaa mängu eel, ajal ja järel.
              * Käime kaasas politseinikega ja uurime, kas jalgpallihuligaanide ohjeldamine on neile jõukohane ülesanne.
              * Kaamerad keerlevad ka otse fännimelu südames ja toovad teieni kõik meie fännide põnevad juhtumised.
              * Lisaks intervjuu Aleksandraga - Eesti venelannaga, kes hoiab pöialt sinisärkidele.

Päikest!

Kommentaar

ja mitte ühtegi sõna nädalavahetusel toimuvatest meistriliiga mängudest?:S

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                  kusjuures minu teada Ott Mõtsinik ise ei taha rääkida oma jalgpalliasjadest... seetõttu sõit Rootsi temale külla poleks jutkui väga mõtekas ja Eestis teda peaaegu et üldse käimas ka pole... tal ju seal oma firma jne.

ülejäänud satsi jutt tuleneb minu jaoks eelarvamustest. eks näis kuidas hooaeg läheb
                  mõtsnikuga pole vast jah mõtet teha intervjud seda ma tean

vanade ässadega võiks küll juttu teha tõnu vanakesa näiteks!!! igor prinsiga ENSV aegadest vms vms materjali oleks millest saadet teha, retro nurk võiks olla ehk

Kommentaar

Viimase saate lood olid väga hea jutuga. Ainsa häiriva asjaoluna panin tähele, kuidas Eesti fännide loo sissejuhatuses öeldi õhtupimeduses a'la "...pidu linnas juba käib!" ja siis oli telepilt päevavalguses.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

krt kas ainult mul ei näita ühtki videot või on neil süsteem hetkel perses? tuleb see pleier ette aga jääbki seal bufferima ja rääkima et copyright: ETV ja author: ETV jnejne.

Kommentaar

mina vaatasin täiesti rahulikult asja ära, ilma tõrgeteta ... paar min tagasi.

Kommentaar

Sellisel kujul sellel saatel küll pikka iga ei ole.

Kommentaar

15 minutit on selgelt liiga lühike. Saade ei jõua alatagi, kui juba läbi on. Meistriliigat ja Balti liigat võiks küll pikemalt näidata. No näiteks 15 minti saatest selliste lugude peale nagu olid staadioni turvalisus ja intervjuu selle vene naisega ning veel 15 minutit teeb kokkuvõtte Meistriliigast ja Balti liigast koos asjaosaliste intervjuudega jne.
                            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Pole küll otse lisajaga seotud aga kas miks krdi pärast ETV spordiuudiste ajal üldse pilti näitab kui ta seal väravaid ei näita?
                              Kui kõik lindis on siis kas on raske uudiste jaoks teha lõik kus väravad sees on mitte niisama solgutamine.Oleks siis pilt tulnud Narvast kus 0-0 jäi aga pilt oli TVMK mängust ja need klounid ei suutnud väravaid ära näidata.
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kas nad lindistavad ikka mängu täispikkuses ära? Vahest nagu näitab ju ainult väravaid ja vahest tõesti näitab niisama mängu.

Kommentaar

Working...
                                X