Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Parim Mees, Kes Pole Enda Rahvuskoondist Esindanud....

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ja üle poole Prantusmaa koondisest
    Algselt postitas Iceman
    Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Kevin Nolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        siis voib siia ritta ju ka Karpini seada
        Ei voi Karpin on rahvuselt venelane ja mangis ka Vene koondise eest, Zidane on rahvuselt alzeerlane ja esinads prantsuse koondist. Karpin kuuluks siia nimekirja ku ta oleks Eesti koondises manginud.

Kommentaar

Algselt postitas malagar Vaata postitust
          Ei voi Karpin on rahvuselt venelane ja mangis ka Vene koondise eest, Zidane on rahvuselt alzeerlane ja esinads prantsuse koondist. Karpin kuuluks siia nimekirja ku ta oleks Eesti koondises manginud.
          Olen 99% kindel selles, et Karpin mängis omal ajal (80-tel) Eesti NSV noortekoondisteks

Kommentaar

Mingil moel võiks siia lisada Carlo Cudicini, kes mängis küll noorekoondises, ent Itaalia põhimeeskonna ei ole olnud platsil minutitki.

Kommentaar

minu teada vist Kostja Nahk on ikkagi esindanud Eesti koondist. Valgas mängus Leedu vastu mida väga muidugi mäletada ei tahaks. Samas mängus oli ka Pareiko väravas...

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                minu teada vist Kostja Nahk on ikkagi esindanud Eesti koondist. Valgas mängus Leedu vastu mida väga muidugi mäletada ei tahaks. Samas mängus oli ka Pareiko väravas...
                Mälu kahjuks petab sind - seal mängus oli platsil igasuguseid muid huvitavaid mehi, aga Nahka mitte. Ei ole tal koondise eest mütsi kirjas.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                  Mälu kahjuks petab sind - seal mängus oli platsil igasuguseid muid huvitavaid mehi, aga Nahka mitte. Ei ole tal koondise eest mütsi kirjas.
                  ..kui minu vana mälu mind ei peta siis teda kutsuti selleks mänguks koondisesse aga ta loobus vms.
                  RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                    ..kui minu vana mälu mind ei peta siis teda kutsuti selleks mänguks koondisesse aga ta loobus vms.
                    Ilmselt eksid sa ka selles. Teda kutsuti vist hiljem. Äkki aga eksin hoopis ise? Mina pole eksimatu.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                      Ilmselt eksid sa ka selles. Teda kutsuti vist hiljem. Äkki aga eksin hoopis ise? Mina pole eksimatu.
                      Miks Nahki ei kutsunud A-koonsisse, näiteks, 1999-2000 hooajadel (tema FC Levadia sai tol hooajadel EM meistriks)?

Kommentaar

ei oskagi öelda. Kuna Rüütli juhtis koondist 2000 aastal, eks vast tema teab. teinekord kasuta ikka nimetust Eesti meister, EMi meister suunab mõtted Euroopa poole.

Kommentaar

Rüütli rääkis ju, et tema valikut piirati kõrvaliste tegelaste poolt :P Eks see ka põhjuseks.
                          20 LEGEND

Kommentaar

Dmitri Lipartov

Kommentaar

Maksim Gruznov
                              slimm.ee

Kommentaar

urmas liivamaa

andrei krõlov

tõnu vanakesa

andrei šapovalov

andrei belohostov