Ja üle poole Prantusmaa koondisest
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Parim Mees, Kes Pole Enda Rahvuskoondist Esindanud....
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsiis voib siia ritta ju ka Karpini seada
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustEi voi Karpin on rahvuselt venelane ja mangis ka Vene koondise eest, Zidane on rahvuselt alzeerlane ja esinads prantsuse koondist. Karpin kuuluks siia nimekirja ku ta oleks Eesti koondises manginud.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustminu teada vist Kostja Nahk on ikkagi esindanud Eesti koondist. Valgas mängus Leedu vastu mida väga muidugi mäletada ei tahaks. Samas mängus oli ka Pareiko väravas...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMälu kahjuks petab sind - seal mängus oli platsil igasuguseid muid huvitavaid mehi, aga Nahka mitte. Ei ole tal koondise eest mütsi kirjas.RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..kui minu vana mälu mind ei peta siis teda kutsuti selleks mänguks koondisesse aga ta loobus vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustIlmselt eksid sa ka selles. Teda kutsuti vist hiljem. Äkki aga eksin hoopis ise? Mina pole eksimatu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar