Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

TV3 teeb oma viimast spordisaadet F1 ülekannet ikka saamatult küll. Jälle olid neegrid mängus!

Kommentaar

TV: "Enne surma käib mootor kõige kiiremini."
      Sellele tsitaadile ei ole, tõesti, midagi lisada.

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
        TV3 teeb oma viimast spordisaadet F1 ülekannet ikka saamatult küll. Jälle olid neegrid mängus!
        neeger <9: .neegri, .neegrit> (ei ole eesti keeles halvustav). ÕSis on igatahes niimoodi kirjas, et Klaar ei tee midagi valesti.

Kommentaar

küsimus nagu rohkem selles, et mis hea pärast seda nahavärvi üldse kogu aeg vaja on mainida? olgu või oranž ja roosade triipudega, peaasi et kiiresti sõidab.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
            olgu või oranž ja roosade triipudega, peaasi et kiiresti sõidab.
            Täpselt.

Kommentaar

neegrile peabki neeger &#252;tlema. ja miks ei v&#245;i sii nahav&#228;rvi mainida? minu meelest on see ju asjakohane. Ega neid motospordis just jalaga segada pole ja seda enam et see neeger paneb hetkel h&#228;sti ka veel.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                neegrile peabki neeger ütlema. ja miks ei või sii nahavärvi mainida? minu meelest on see ju asjakohane. Ega neid motospordis just jalaga segada pole ja seda enam et see neeger paneb hetkel hästi ka veel.
                Hamilton on pigem mulatt
                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

neegrile peabki neeger ütlema. ja miks ei või sii nahavärvi mainida? minu meelest on see ju asjakohane. Ega neid motospordis just jalaga segada pole ja seda enam et see neeger paneb hetkel hästi ka veel.
                  Kahvaturoosa. Just nii! Käesolevaga luban, et iga minu sulest foorumlasele cannuman suunatud postitus algab ja lõpeb edaspidi sõnaga kahvaturoosa. Minu meelest on see ju asjakohane. Sest just seda ju foorumlane cannuman oma nahavärvilt on ja pealegi selle üle nähtavasti hirmus uhke. Kahvaturoosa.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

anna aga minna.

Minu m&#245;te oli selles, et ainult &#252;ks neeger (v&#245;is siis mulatt nagu keegi v&#228;itis) on F1 sarjas s&#245;itmas, seega on see erakordne ja m&#228;rkimisv&#228;&#228;rne. Aga &#228;kki sa arvadki, et mina olen siina ainuke valge v&#245;i kahvaturoosa, nagu sina &#252;tled? Aga kui sa arvad, et minu nahav&#228;rv siis hirmus asjakohane on siis j&#245;udu sulle k&#252;lamees.

Kommentaar

neegrile peabki neeger ütlema. ja miks ei või sii nahavärvi mainida? minu meelest on see ju asjakohane.
                      Aga kui sa arvad, et minu nahavärv siis hirmus asjakohane on siis jõudu sulle külamees.

No näed, ja oledki ise sujuvalt oma küsimusele vastanud.

Kommentaar

sa v&#245;id ju titaate tekstist v&#228;lja rebida ...aga kui seda teed siis tee h&#228;sti v&#228;hemalt.

Sinu poolt tsiteeritud k&#252;simus: Miks ei v&#245;i siin nahav&#228;rvi mainida?

Aga vastust ju pole?

Kommentaar

Sinu poolt tsiteeritud küsimus: Miks ei või siin nahavärvi mainida?

Aga vastust ju pole?
                          Kahvaturoosa. Võib mainida. Siinkohal mainingi. Kahvaturoosa.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Dai bohh... Kui sa ikka tõesti ei taha pointist aru saada, siis mina ka enam ei viitsi seletada.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                              Dai bohh... Kui sa ikka tõesti ei taha pointist aru saada, siis mina ka enam ei viitsi seletada.
                              aga äkki ei taha sina aru saada?

Kommentaar

ahh...mu arust k&#252;ll seal midagi erilist ei ole inimene nagu ikka, ainult teise nahav&#228;rviga...kui see nahav&#228;rvi teema nii eriline on siis sama h&#228;sti v&#245;iks juukse v&#228;rvi j&#228;rgi inimesi lahterdama hakata, et n&#228;e esimene punapea vormel-1, suht pohh asi uu tglt...oleks aeg &#252;lehakata saama sellest teemast, kuigi vaevalt terve selle hooaja jooksul see teema l&#245;peb ja ka j&#228;rgmistel hooaeg...nt. ja n&#252;&#252;d v&#245;tab oma 17 etapiv&#245;idu 29 aastane ja &#252;htlasi ka esimene neeger sportlane F-1...v&#245;i mis te arvate?
                                AILTON

Kommentaar

Working...
                                X