Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TV3-e konnantaatorid\'

nooo täitsa lõpp enam paremaks ei saa minna! Tarmo Kink komenteerima! tal kogemusi kah on sellel alal? mees ei saanud eriti sõnagi! kui sai siis ütles slängina...
    tooge Zelinski sinna iga mäng! see mees oskab komenteerida

ja kuramus kurjam hakkake jälle näitama otse ja vaataja reiting tõuseb kuradima dumbassid ...
    Eesti surub kõik vastased vastu muru
    ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Algselt postitas god

ja kuramus kurjam hakkake jälle näitama otse ja vaataja reiting tõuseb kuradima dumbassid ...
      vaevalt...eesti pealt vaatavad ainult inimesed kellel muud võimalust pole ja need vaatavad ka viivitusega mänge.(minu personaalne arvamus)
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas zidane_5

Mina pole sel hooajal suutnud kordagi TV3-est näidatavat mängu lõpuni vaadata. Tavaliselt jään magama juba enne esimese poolaja lõppu, rekord on olnud 60 minutit. Ei mäleta enam, mis mäng see oli. Eile igaljuhul jäin seal kuskil 20.-nda minuti kandis magama.
        Ei teagi milles asi, võib-olla kommentaatorites.

täppi pealt! ma olen suutnud vaid ühe mängu lõppuni vaadata! see oli finaal...

Kommentaar

Algselt postitas god
          täppi pealt! ma olen suutnud vaid ühe mängu lõppuni vaadata! see oli finaal...
          mina magasin terve II poolaja ja Liverpooli triumfi maha.

Kas ülekanne on siis odavam, kui seda otse ei näidata? Ainus spordiüritus mida tv3 enam-vähem normaalselt näitab on F1. Erki Nool Reval Cup´iga saadakse ka kuidagiviisi hakkama, aga see Tallinna Meeting pärast Helsingi MM oli ikka täielik ämber.

Kommentaar

Pihel ei ole eriti spordisõbralik inimene esiteks (just selle näitamise mõttes). Mis CLi puudutab, siis kunagi ütles umbes nii, et nad saadaks hea meelega kogu selle asja nah.i, aga (minu teada) tehti omal ajal leping kolme aasta peale (millest viimane tiksub) ja trahve maksta tuleks mõistagi oluliselt kallim kui lindi pealt näidata. Kogu selle jebla põhjus ilmselt on selles, et kaks aastat tagasi oli tõesti kehvade numbritega hooaeg, kui Porto, Monaco, Depor jms klubid ei tõmmanud piisavalt teleka ette selliseid keskmisi huvilisi, kes pole erilised fännid, vaid vaatavad vutti rohkem tuntud meeskonna või tuntud mängija pärast. No ja selle erandliku hooaja põhjal väidavad nad siiani iga küsimise peale \"aga vaatajaid ei ole ju piisavalt\". Tegelikult asi ilmselt muidugi selles, et vutti ei saa katkestada iga 20 mindi tagant veerandtunnise reklaamplokiga, nagu nad filmidega teevad Minu poolest võib kogu teeveekolm pikalt p..se käia just isand P. pärast, sest teist nii raha peal väljas olevat ja oma suhtumisega vaatajale konstantselt pähe laskvat teletegelast annab ikka otsida.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Pihel ei ole eriti spordisõbralik inimene esiteks (just selle näitamise mõttes). Mis CLi puudutab, siis kunagi ütles umbes nii, et nad saadaks hea meelega kogu selle asja nah.i, aga (minu teada) tehti omal ajal leping kolme aasta peale (millest viimane tiksub) ja trahve maksta tuleks mõistagi oluliselt kallim kui lindi pealt näidata. Kogu selle jebla põhjus ilmselt on selles, et kaks aastat tagasi oli tõesti kehvade numbritega hooaeg, kui Porto, Monaco, Depor jms klubid ei tõmmanud piisavalt teleka ette selliseid keskmisi huvilisi, kes pole erilised fännid, vaid vaatavad vutti rohkem tuntud meeskonna või tuntud mängija pärast. No ja selle erandliku hooaja põhjal väidavad nad siiani iga küsimise peale \"aga vaatajaid ei ole ju piisavalt\". Tegelikult asi ilmselt muidugi selles, et vutti ei saa katkestada iga 20 mindi tagant veerandtunnise reklaamplokiga, nagu nad filmidega teevad Minu poolest võib kogu teeveekolm pikalt p..se käia just isand P. pärast, sest teist nii raha peal väljas olevat ja oma suhtumisega vaatajale konstantselt pähe laskvat teletegelast annab ikka otsida.
              muide uefa.comis oli mõni päev tagasi uudis, et Viasat grupp on omandanud 2006-09 õiguse näidata UCL-i baltimaades. Otse ja puha. Kuid samas võib see tähendada kõigest seda, et näitama hakkaks näiteks 3+, mis on ka baltimaade kanal. TV3 kui vabakanal pühib ilmselt suu puhtaks

Kommentaar

muide minu arust 3+ juba näitabki lives

Kommentaar

See ManU-Lille\'i mäng oli ilmselt siiski erand - järgmisel kolmapäeval ei ole 3 plussil igatahes muffigi kavas.
                  Mis seda Viasati juttu puudutab, siis kardetavasti minnakse seda teed (ja meenub, et vähemalt korra on ka Pihel midagi sarnast rääkinud), et kui tahad vaadata - maksa. Ehk siis näidatakse Sport2 pealt. Kui nad seal ainult oma svenskat peale ei mögiseks, siis hea meelega vaatakski, praegu nagu käsi veel tõrgub rahakotti paotamast.

Kommentaar

Man Utd - Villarreal ikka.

Milan - Schalke on ka teisipäeval lives

Kommentaar

Algselt postitas vincent

See ManU-Lille\'i mäng oli ilmselt siiski erand - järgmisel kolmapäeval ei ole 3 plussil igatahes muffigi kavas.

Järgmine kolmapäev pole mänge ka.

Kommentaar

3+ ei ole sel hooajal kolmapäeviti näidanudki,ainult teisipäeval

Kommentaar

Algselt postitas tauri123

Järgmine kolmapäev pole mänge ka.
                          Eeh, no sel kolmapäeval siis - 7. dets. pidasin silmas nii või teisiti. Aga jah, my bad - teisipäeviti näitavad muidugi ja ikka otse. Loodetavasti jääb siis kogu hooajaks asi nii.

Kommentaar

tv3 ikka paneb ikka kilde! näitab nii mõttetuid mänge!Villareali ja Lille mängu! nu normaalne! näitaks äkki siis ManU ja Benifica mängu(ManU praegu kaotus seisus)või siis C gruppi kumbagi mängu! need on mängud mis on otsustavad.

Kommentaar

Siinkohal meenutaks Kalev Kruusi kommentaari, kui alagrupid loositi. Manchesteril vedas loosiga

Kommentaar

Algselt postitas dannar

Siinkohal meenutaks Kalev Kruusi kommentaari, kui alagrupid loositi. Manchesteril vedas loosiga
                                jah väga vedas loosiga!
                                Kruus ikka pani hea killu! \"Villareali fännid on nii vaiksed, nagu oleks matustel! Paar meest kes on rohkem õlut võtnud teevad häält\"

Kommentaar

Working...
                                X