See on jalgpall! See on suurepärane jalgpall Inglismaalt!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustega täna ometi jälle ei ole Kaljuveer?
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustKalev Spordis kergejõustikku kommenteerimas? ei usuuuu.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustMine perse oma kuradi KÄUDIGA.. mis fucking kÄut. Rõve lausa kuulata.. Ött mitte Ott!
Kommentaar
-
Ma mõtlesin et olen ainus, keda see häirib,kommentaarid kommentaarideks, neid ma ei viitsi arvustada, aga see mängijate mittetundmine aiab TÄIEGA närvi. Ok võibolla on see Ott mingi Inglismaa liiga spets ja tal eesti liigast pohhui aga pangu siis tra pädevamad vennad eesti liigat kommima. Mingit eksmängijad vms. Mehed, kes asjaga kursis. Ma ka ei ole misteab eesti liiga kõikide mängijate näod pähe õppind ja igat Sillamäe või Pärnu jorssi ei tunne, aga kui enne mängu skeem eest läbi käib suudan ikka suht täpselt meelde jätta ja ka enam vähem liikumiste järgi aru saada. Aga isegi kui mingeid Allased ja Reim ja sellised tuntumaid kujusid ära ei tunne väljakul, on midagi ikka mäda. Ja jaa Ott ja Kaspar on toredad poisid ning kõik nende sõbrad tapke mind ära et neid kirun aga ausalt eesti liigat võiks keegi muu kommenteerida.
Kommentaar
-
Põnev muidugi see ka, et kasvõi väliste tunnuste järgi ei suudeta mängijaid meelde jätta. Näiteks putsade või juustevärvi või mille iganes poolest.
Täna näiteks väga selgelt eristatav Kõrtsmik ristiti korra Kiisiks ning oranžide putsade järgi hästi äratuntav Afanasovi jutt juba varasemalt siin läbi käinud..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar