Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See on jalgpall! See on suurepärane jalgpall Inglismaalt!

Kommentaar

Jep ja see on lihtne mäng, kui seda mängida osatakse.
      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
      If you're good at something, never do it for free - See above.
      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

ega täna ometi jälle ei ole Kaljuveer?
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          ega täna ometi jälle ei ole Kaljuveer?
          Kalev Spordis kergejõustikku kommenteerimas? ei usuuuu.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
            Kalev Spordis kergejõustikku kommenteerimas? ei usuuuu.
            oi paska vale teema,see on kui juba hommik 4st üleval
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Mine perse oma kuradi KÄUDIGA.. mis fucking kÄut. Rõve lausa kuulata.. Ött mitte Ott!
              Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Käut on ju õige hääldus..

Kommentaar

Kus ta on siis? Hollandis öeldakse kah Käut või? Kui nii, siis minu suur vabandus.
                  Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Kunagi 06. MM-i aegu vist jaurati sel teemal päris pikalt ja keegi pani foorumisse isegi õige häälduse helifailid vms.

Kommentaar

Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitust
                      Mine perse oma kuradi KÄUDIGA.. mis fucking kÄut. Rõve lausa kuulata.. Ött mitte Ott!
                      iga natukese aja tagant kargab mõni selline välja.

Kommentaar

Ma tean miks Hargreaves riietusruumi tagasi läks . no miks siis ? ta läks Carrickule karke tooma , Hargreavsil need varustuses kirjas juba . midagi nii oli
                        Algselt postitas Tofoa
                        Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

Kuidagi kurb on, et kommentaatorid ei tunne meistriliiga mängijaid. Iga mäng aetakse nimesid sassi. Täna oli väga piinlik kuulda, kuidas Kiis oli Afanassov ja Lember moondus Kahriks. Ja nii pea iga mäng...

Kommentaar

Ma mõtlesin et olen ainus, keda see häirib,kommentaarid kommentaarideks, neid ma ei viitsi arvustada, aga see mängijate mittetundmine aiab TÄIEGA närvi. Ok võibolla on see Ott mingi Inglismaa liiga spets ja tal eesti liigast pohhui aga pangu siis tra pädevamad vennad eesti liigat kommima. Mingit eksmängijad vms. Mehed, kes asjaga kursis. Ma ka ei ole misteab eesti liiga kõikide mängijate näod pähe õppind ja igat Sillamäe või Pärnu jorssi ei tunne, aga kui enne mängu skeem eest läbi käib suudan ikka suht täpselt meelde jätta ja ka enam vähem liikumiste järgi aru saada. Aga isegi kui mingeid Allased ja Reim ja sellised tuntumaid kujusid ära ei tunne väljakul, on midagi ikka mäda. Ja jaa Ott ja Kaspar on toredad poisid ning kõik nende sõbrad tapke mind ära et neid kirun aga ausalt eesti liigat võiks keegi muu kommenteerida.

Kommentaar

Põnev muidugi see ka, et kasvõi väliste tunnuste järgi ei suudeta mängijaid meelde jätta. Näiteks putsade või juustevärvi või mille iganes poolest.

Täna näiteks väga selgelt eristatav Kõrtsmik ristiti korra Kiisiks ning oranžide putsade järgi hästi äratuntav Afanasovi jutt juba varasemalt siin läbi käinud..

Kommentaar

Nagu Kaspar täna mängu ajal avalikustas, on Ott päris vana inimene juba.

Kommentaar

Working...
                                X